Pleacă Nicolo Napoli de la FCU Craiova? Răspunsul lui Marcel Puşcaş

Ioan Valentin Oprea 21.03.2023, 09:40
Pleacă Nicolo Napoli de la FCU Craiova? Răspunsul lui Marcel Puşcaş

Marcel Puşcaş dă asigurări că Nicolo Napoli nu va părăsi conducerea băncii tehnice a oltenilor. Deşi presa a zvonit despre o posibilă îndepărtare a antrenorului italian, şefii de la FCU Craiova au declarat că vor miza în continuare pe Napoli.

Înfrângerea drastică suferită de „juveţi” în deplasarea de la Sfântu Gheorghe şi ratarea calificării în playoff au tulburat apele la gruparea alb-albastră. Dezamăgit de rezultatul catastrofal din meciul cu Sepsi, patronul Adrian Mititelu a luat în calcul şi varianta de a pune punct colaborării cu Nicolo Napoli.

Marcel Puşcaş a ţinut să clarifice aceste zvonuri şi a anunţat că Napoli îşi va duce contractul până la sfârşit. Preşedintele trupei alb-albastre, Marcel Puşcaş, a dezvăluit, de asemenea, că Nicolae Dică nu reprezintă, cel puţin pentru moment, o soluţie la care se gândesc şefii de la FCU Craiova.

Ambii au contracte până la finalul sezonului. Napoli are ca obiectiv câștigarea play-out-ului și o bună evoluție în Cupa României, iar Dică abia ce s-a înhămat la salvarea de la retrogradare a Mioveniului. Și dac-ar dori Mititelu să-l angajeze pe Dică n-ar putea”, a scris Puşcaş pe reţelele de socializare.

Dică nu o poate pregăti pe FCU Craiova

Potrivit regulamentelor federale, Nicolae Dică nu mai are dreptul de a mai pregăti o altă echipă pe parcursul actualului sezon din Superligă. Conform prevederilor în vigoare, un antrenor poate pregăti doar două formaţii într-un an competiţional. Înainte de a ajunge la CS Mioveni, Dică a antrenat-o şi pe FCSB.

Puşcaş răsuflă uşurat după succesul categoric repurtat de FCU Craiova în prima etapă a playout-ului. Preşedintele “juveţilor” e sigur că Bauza şi compania au forţa necesară de a câştiga playout-ul şi de a obţine biletele pentru Conference League.

A fost o săptămână foarte grea. În mod normal, echipele capotează în urma unui eșec. Este un moment psihologic. Este îmbucurătoare această victorie și poate să fie o gură de oxygen. Jucătorii trebuie să aibă încredere în ei, să își vadă de treabă, să fie constanți și să acumuleze cât mai multe puncte”, a precizat Puşcaş, la final confruntării cu lanterna roşie, CS Mioveni.

FCU Craiova e prima în playout, cu un avantaj de doar două puncte în faţa Petrolului Ploieşti.

Urmăriți Playsport.ro și pe