Pleacă Șumudică din Turcia? „Nu cred că mai rămân aici! Există șansa să merg acolo”

Marian Cărăvan 08.01.2021, 18:58
Pleacă Șumudică din Turcia? „Nu cred că mai rămân aici! Există șansa să merg acolo”

Marius Șumudică dă de înțeles că s-ar putea despărți cât de curând de actuala sa echipă. Asta în ciuda faptului că a dus-o pe Gaziantep până în poziția de lider în Super Lig. Pleacă Șumudică din Turcia?

Pleacă Marius Șumudică din Turcia? Antrenorul a confirmat negocierile cu fosta sa echipă

Marius Șumudică e pe val în Turcia, după ce a reușit o serie fantastică în campionat. Gaziantep a ajuns până pe primul loc al clasamentului și a dansat pe teren după victoria care l-a făcut lider în Turcia. Mai are contract până în vară cu formația turcă și vrea să-și misiunea până la capăt. Antrenorul român s-a arătat deranjat de faptul că după victoria cu Ankaragucu (scor 2-0) au apărut informații conform cărora bașkanii de la Gaziantep s-ar fi întâlnit cu el și i-ar fi propus prelungirea înțelegerii.

„Nu e nimic adevărat. Eu n-am avut nicio discuție concretă cu ei, nu ne-am înțeles. În seara asta vor veni la hotel ca să purtăm o discuție, dar eu cred că va fi destul de greu.

Eu îmi doresc doi jucători și ne împotmolim la sume modice. Cred că va fi destul de greu ca eu să continui aici, chiar acum zece minute am închis cu președintele unui club din Golf și există șansa ca eu să merg acolo. Clubul este Al-Shabab, unde am mai fost. Mi-a făcut o ofertă, negociem, suntem aproape și este șansa să colaborăm foarte curând”, a spus Marius Șumudică.

Antrenorul român a dat de înțeles că e pe picior de plecare de la Gaziantep.

„Cred că săptămâna viitoare ne despărțim. Mă deranjează si declarațiile că ne-am înțeles cu antrenorul. Nu ne-am înțeles deloc. Vor să liniștească fanii, nu știu ce-i în capul lor. Sunt șefii mei, îi respect. Mă deranjează foarte mult când începi să vorbești cu jucători fără să întrebi antrenorul. Nu e normal. Antrenorul trebuie să fie șeful în vestiar”, a mai spus Marius Șumudică, la Digi Sport.

Pleaca Marius Sumudica din Turcia?
Pleaca Marius Sumudica din Turcia?

Marius Șumudică, lider cu Gaziantep în Turcia

În această săptămână, Gaziantep a fost lider în Super Lig, după victoria cu 2-0 în fața celor de la Ankaragucu. Dar, după ce au jucat și rivalele, situația la vârful clasamentului s-a schimbat din nou. Gaziantep a fost detronată de Beșiktaș, care a învins-o pe Rizespor cu 6-0. Pe poziția a doua se află acum Fenerbahce, după victoria cu 2-1 în fața celor de la Alanyaspor. Fostul lider, Gaziantep, a coborât pe treapta a treia a podiumului. E diferență de trei puncte între actualul lider și Gaziantep.

Podiumul Super Lig: 1. Beșiktaș 34 puncte; 2. Fenerbahce 32 p.; 3. Gaziantep 31 p.

Gaziantep o va întâlni în deplasare pe Sivasspor, sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 14:30.

Urmăriți Playsport.ro și pe