Video. Marius Şumudică a dansat pe teren după victoria care l-a făcut lider în Turcia! Maxim a marcat din nou

Gabriel Eșanu 05.01.2021, 18:06
Video. Marius Şumudică a dansat pe teren după victoria care l-a făcut lider în Turcia! Maxim a marcat din nou

Gaziantep, echipă antrenată de Marius Şumudică, a obţinut o nouă victorie în campionatul Turciei. A trecut de Ankaragucu, scor 2-0, prin golurile marcate de Alex Maxim, minutul 69, şi Enver Şahin, la ultima fază a meciului. Cu acest succes, Gaziantep urcă pe primul loc în campionatul Turciei, cu 31 de puncte. Beşiktaş are acelaşi număr de puncte, dar un golaveraj inferior. Pe de altă parte, „vulturii” vor juca miercuri partida din această rundă, cu Rizespor. Şi Galatasaray poate trece peste Gaziantep, dacă va învinge în deplasarea de la Konyaspor, de la ora 18:00.

Marius Șumudică a adus-o pe Gaziantep pe locul 1 în campionat! Iar Alex Maxim este al doilea marcator din Turcia

Marius Şumudică a făcut show în stilul caracteristic după victoria cu Ankaragucu. A sărbătorit în ritm de dans, spre amuzamentul başkanilor, dar şi al elevilor săi. Gaziantep a suferit o singură înfrângere în acest sezon din Turcia, în luna septembrie, cu Galatasaray.

Alexandru Maxim este şi el într-o formă de zile mari la Gaziantep. A ajuns la opt goluri marcate în actualul sezon din Turcia. Este pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Aboubakar, atacantul lui Beşiktaş. Singurul care a marcat mai mult este Aaron Boupendza, de la Hatayspor, cu 9 reuşite. Maxim a fost înlocuit în minutul 87, în vreme ce Alin Toşca a fost din nou integralist pentru Gaziantep. În următoarea etapă, echipa lui Marius Şumudică va înfrunta pe Sivasspor.

În urmă cu puţin timp, Marius Şumudică oferea un interviu pentru în care vorbea despre presiunea din Turcia. Recunoștea că planul său este să se retragă în doi sau trei ani. Ia în calcul să devină analist TV după ce se va retrage din antrenorat.

Ca să fiu sincer, aș vrea să mai trag tare doi, trei ani. Și apoi să mă retrag spre familie. De 17-18 ani fac lucrul ăsta și nu am stat acasă. Am avut tot timpul de lucru, nu am stat. Nu am fost nici disperat după bani să aștept nu știu ce oferte. M-am dus să lucrez.

Mi-a dat Dumnezeu harul ăsta de a mă face plăcut imediat. În ultimii șapte ani nu am fost demis de nicăieri, mi-am dus la sfârșit munca. Am zis 2-3 ani, hai să zic maximum 5 ani și vreau să m opresc. Vreau să mă duc un analist pe la o televiziune, ceva de genul ăsta. Și să fiu aproape de fotbal, dar antrenoratul mă consumă foarte mult”, a declarat Marius Șumudică pentru GSP.

Urmăriți Playsport.ro și pe