Plecare-șoc de la CFR Cluj! Fost titular în mandatul lui Marius Șumudică, acum își caută echipă

Bădulescu Silvian / 24.12.2021, 12:24
Plecare-șoc de la CFR Cluj! Fost titular în mandatul lui Marius Șumudică, acum își caută echipă

Dan Petrescu pregătește curățenia de iarnă la CFR Cluj. După ce acesta nu va mai ajunge la echipa națională, el își va concentra toată energia la echipa ardeleană. Aflați într-o situație dificilă din punct de vedere financiar, clujenii vor renunța la mai mulți fotbaliști în pauza competițională.

Denis Ciobotariu, primul jucător care părăsește corabia

Fotbalistul crescut și venit de la Dinamo București este primul care nu mai intră în planurile lui Dan Petrescu. Acesta a fost folosit foarte puțin în acest sezon. De asemenea, el a fost scos de pe listele de Liga 1, astfel că nu putea evolua decât la echipa secundă a clubului.

În scurtul său mandat, Marius Șumudică s-a bazat pe „Ciobi jr.” dar „Bursucul” nu a apelat foarte des la serviciile acestuia. Liviu Ciobotariu, tatăl său și anternor la FC Voluntari, a vorbit despre situația fiului.

El mai are contract doi ani. E clar că situația nu e în regulă, în primul rând pentru el. Nu joacă. A jucat la început șase meciuri, plus cele din cupele europene. E clar că e un jucător tânăr, își dorește să joace. Mai ales că l-a scos de pe listă.

L-au și anunțat că poate să meargă undeva să joace împrumut. Dar, dacă a fost anunțat că, cel puțin sezonul ăsta, nu mai intră în calculele antrenorului, ar trebui să meargă undeva să joace” a declarat Liviu Ciobotariu, pentru Digi Sport.

„Unul dintre cei mai bun la Campionatul European de Tineret și n-are drept de joc”

„Bursucul” a fost criticat pentru faptul că nu îl folosește pe Denis Ciobotariu. Acesta a fost unul dintre cei mai buni „tricolori” ai României under-21 la Campionatul European de Tineret din Slovenia și Ungaria, însă nu-și găsește locul în echipa campioanei.

Meme Stoica, în prezent angajat la Telekom Sport, a vorbit despre situația fundașului și a declarat că nu este în regulă ca un jucător ca Ciobi să nu joace deloc.

Ciobi mic n-are drept de joc la CFR. Unul dintre cei mai buni la Campionatul European de Tineret nu are drept de joc. Asta este o chestie care denotă orice altceva în afară de profesionalism. Nu există așa ceva” a declarat Meme Stoica.

În plus, în partidele jucate de către acesta în actuala stagiune, Ciobotariu junior are cel mai bun index InStat din Liga 1, cu 260 de puncte. Acesta a jucat ultima partidă din campionat pe  21 august, iar de atunci nu a mai prins niciun minut. A bifat și șase minute în partida dintre FCU Craiova și CFR Cluj din Cupa României, pe 23 septembrie.