VIDEO EXCLUSIV Liviu Ciobotariu nu a intervenit pe lângă Dan Petrescu, pentru fiul lui. „Nu mă bag”

Bordei Radu 17.11.2021, 08:21
VIDEO EXCLUSIV Liviu Ciobotariu nu a intervenit pe lângă Dan Petrescu, pentru fiul lui. „Nu mă bag”

Liviu Ciobotariu nu este fericit pentru situația în care se află fiul lui, la CFR Cluj. Venit ca o mare speranță, Denis are o viață grea sub Dan Petrescu. Asta deși antrenorul din Gruia a fost cel care a insistat pentru tânărul fundaș. Dar, de la revenirea la CFR, „Bursucul” s-a bazat pe alți jucători.

Denis începuse bine campionatul, sub conducerea lui Marius Șumudică, unde devenise titular. Lucrurile s-au schimbat după îndepărtarea fostului rapidist.

Liviu Ciobotariu nu înțelege de ce nu joacă Denis, la CFR. „Nu îl voi suna pe Dan Petrescu”

Deși a fost coleg cu antrenorul CFR-ului, la echipa națională, Liviu Ciobotariu a recunoscut că nu a discutat cu acesta, pe marginea subiectului Denis.

La CFR este concurență foarte mare, mereu sunt fundași de valoarea la Cluj. Campionatul acesta a început ca titular, a jucat 6 partide, apoi s-a schimbat antrenorul, altă filosofie, este normal. Deși Dan Petrescu l-a dorit la echipă, asta este, trebuie să muncească, să își aștepte rândul.

El a jucat și la Europeanul de tineret, nu a făcut-o rău. A greșit la gol, cu Olanda, dar astfel de greșeli se mai întâmplă. A revenit la Cluj, a avut o perioadă bună cu Șumudică, acum trebuie să se reimpună. Să se antreneze mai bine, să îl convingă pe Dan Petrescu.

Nu l-am sunat niciodată pe Dan Petrescu și nici nu voi face asta. Nici la Dinamo n-am sunat, deși era antrenat de Contra sau Claudiu Niculescu, foștii mei colegi. Eu nu pot să sun să întreb un coleg antrenor să văd de ce nu joacă. Nu vreau să îl pun pe el într-o situație proastă, dar și eu sunt antrenor. M-ar deranja să mă sune cineva, să mă întrebe de ce nu joacă nu știu ce jucător. Chiar n-am vorbit nici cu Șumi, nici cu Edi Iordănescu, cu nimeni, a explicat Ciobotariu, la Playsport Live

De ce a fost scos Denis Ciobotariu din lotul CFR-ului, înainte de meciul cu Voluntari

Dan Petrescu a surprins pe toată lumea, când l-a scos pe fundaș din lot, chiar înainte de meciul cu echipa tatălui acestuia, Denis.

Eu am înțeles că ar fi avut o discuție cu Denis, înainte de meci. Dan Petrescu a zis că vrea să îl menajeze, că juca împotriva tatălui. Nu cred că s-a gândit că îmi dădea Denis infromații. Eu nu am nevoie să îmi spună cineva cum joacă CFR, văd și eu singur. Poate chiar a vrut să îl protejeze. Eu nu aș fi procedat la fel, nu aș avea probleme. De altfel am mai jucat contra lui, când era la Dinamo. Era Rednic antrenor și nu a avut probleme, a declarat Livio Ciobotariu.

Antrenorul își sfătuiește fiul să încerce să plece împrumut, pentru a prinde mai multe minute. Totuși, nu îl așteaptă la Voluntari

Pentru mine nu ar fi o problemă să îl antrenez, eu nu aș face diferențe între jucători. Dar ar fi dificil pentru el, pentru că grupul îl va considera băiatului antrenorului, se va feri de el, a declarat Ciobotariu