Plecarea lui Dennis Man de la Parma, comentată de Victor Becali: „Da, este o variantă!” Ce club de tradiție îl vrea în Serie A

Robert Zanfir / 08.01.2022, 21:34
Plecarea lui Dennis Man de la Parma, comentată de Victor Becali: „Da, este o variantă!” Ce club de tradiție îl vrea în Serie A

Victor Becali a recunoscut că Dennis Man ar putea pleca de la Parma. Fostul mijlocaș al FCSB este dorit de Sampdoria și ar putea reveni în Serie A înaintea clubului de care aparține.

Dennis nu mai este „The Man”, așa cum a fost promovat în momentul transferului de la FCSB. Man a devenit „Dennis, copilul problemă”. Parma s-a săturat de lipsa lui de eficiență, potrivit presei locale, iar Kyle Krause este decis să îl transfere.

Plecarea lui Dennis Man de la Parma, comentată de Victor Becali: „Da, este o variantă!”

De la visul revenirii în Serie A, Parma a ajuns să se teamă de retrogradare. Echipa lui Giuseppe Iachini este abia pe locul 13 în Serie B, cu 23 de puncte.

În acest context, presa din Italia vorbește despre un transfer al lui Dennis Man. Românul este curtat de mai mult timp și din Turcia, unde este dorit de Galatasaray, Fenerbahce sau Trabzonspor.

Totuși, cel mai aproape de semnătura fostului jucător de la FCSB ar fi Sampdoria. Echipa lui Radu Drăgușin este antrenată de Roberto D’Aversa, care îl apreciază foarte mult pe Man din sezonul trecut, atunci când l-a pregătit la Parma.

Despre transferul lui Dennis Man a vorbit și Victor Becali. Impresarul recunoaște că Doria ar putea fi o variantă, dar că nu este singura.

„Știți că nu îmi place să vorbesc prea mult înainte ca anumite mutări să se realizeze. Situația lui Man… Niciunui fotbalist nu îi place atunci când nu joacă, căutăm soluții.

Sampdoria este o variantă. Da, e vorba de un împrumut, nu se pune problema unui transfer definitiv acolo. O să vedem”, a declarat Victor Becali pentru ProSport.

Dennis Man, „vânat” de Anamaria Prodan

Plecarea lui Dennis Man de la FCSB la Parma a declanșat un război în toată regula în fotbalul românesc. Gigi Becali i-a mandatat pe verii Ioan și Victor Becali pentru a perfecta mutarea de 13 milioane de euro.

Scoasă din ecuație, Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe jucător. Agentul FIFA și-ar fi stabilit ca „țintă” în acest proces obținerea unei sume de 500.000 de euro, comision, plus un procent lunar de 10% din banii obținuți de Man la Parma.

Nu mai am ce să discut! De acum se ocupă avocații. Când m-ai trădat de multe ori, nu mai e cale de întoarcere. Mă poți păcăli o dată, de două ori, dar nu mai mult. Dennis Man a fost învățat de familia Becali că nu este o problemă și că poate semna cu ei pentru o zi și că mai apoi rămâne cu mine. Dar, nu ai cum să rupi contractul
Anamaria Prodan