Plecarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid e sigură! Jurnaliștii spanioli confirmă trecerea atacantului la echipa lui Florentino Perez

Gabriel-Alexandru Ioniță 12.10.2021, 21:16
Plecarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid e sigură! Jurnaliștii spanioli confirmă trecerea atacantului la echipa lui Florentino Perez

Kylian Mbappe a intrat în ultimul an de contract cu Paris Saint-Germain. Atacantul francez în vârstă de 22 de ani a primit mai multe oferte de prelungire din partea oficialilor clubului de pe Parc des Princes. Însă le-a refuzat pe toate.

Fotbalistul care a fost decisiv în câștigarea de către Franța a celei de-a doua ediții de Nations League a spus în mai multe rânduri că își dorește foarte mult să se transfere la Real Madrid. Club pe care îl susține din copilărie.

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid este din ce în ce mai aproape de realizare

Această mutare se putea face încă din luna august a acestui an. Atunci, în ultimele zile ale perioadei de transferuri, clubul din capitala Spaniei a făcut o ofertă foarte bună pentru Kylian Mbappe. Ofertă ce a fost însă refuzată de conducerea lui PSG.

Atunci au apărut informații conform cărora fotbalistul ar fi destul de supărat că nu a fost lăsat să plece din capitala Franței. Iar acum este foarte hotărât să plece liber de contract în iunie 2022.

Mbappe poate semna cu orice echipă încă din luna ianuarie a anului viitor. Jurnaliștii spanioli susțin că acest lucru chiar se va întâmpla și starul francez va ajunge pe Santiago Bernabeu. Fapt pe care jucătorul chiar i l-a fi dezvăluit colegului său de la naționala Franței, Karim Benzema.

Dorinţa lui Kylian Mbappe este de a ajunge la Real Madrid cât mai repede. Chiar şi în iarnă. Mbappe i s-a confesat lui Benzema şi i-a spus că va juca la Real Madrid”, a spus jurnalistul spaniol Eduardo Inda la El Chiringuito.

Informația a fost confirmată parțial de Florentino Perez

În paralel, președintele Realului, Florentino Perez, a explicat că mai multe detalii despre acest transfer vor apărea în luna ianuarie. Semn că dezvăluirile jurnaliștilor spanioli nu sunt departe de adevăr.

De cealaltă parte, conducerea lui Paris Saint-Germain îi acuză pe cei de la Real Madrid de practici neregulamentare. Directorul sportiv Leonardo susține că madrilenii au luat legătura cu fotbalistul înainte ca acesta să intre în ultimul an de contract pe Parc des Princes.

La Madrid, ei neagă, dar cred că Real Madrid a făcut o ofertă de mai mult timp pentru a-l achiziţiona pe Mbappé (n.r. – ca jucător liber). De doi ani vorbesc public despre Mbappe. Există o lipsă de respect din partea celor de la Real, care trebuie sancţionată”, a spus Leonardo recent în presa italiană.

Kylian Mbappe nici nu a ajuns la Real Madrid și deja creează tensiuni. Ce solicită starul francez pentru a semna cu madrilenii