Ploaie de mesaje la retragerea lui Kun Aguero! Rețelele de socializare, invadate de imagini care-l înfățișează pe marele atacant

Moldoveanu Camelia / 15.12.2021, 20:32

Kun Aguero a anunțat miercuri, într-o conferință de presă organizată de Barcelona, că se retrage din fotbal. Problemele cardiace, depistate după partida cu Alaves, l-au forțat pe atacant să ia această decizie. O veste extrem de tristă pentru lumea fotbalul, iar mesajele au început să curgă pe rețelele de socializate. Legenda lui Manchester City a fost bombardată cu fotografii.

Manchester City, mesaje de dragoste pentru Kun Aguero: „Manchester o să fie mereu orașul tău, Aguero”

Sergio Aguero a ajuns la Manchester City în 2011 și a reușit să marcheze în primul sezon 30 de goluri. Argentinianul a scris istorie la City, fiind tratat regește chiar și atunci când a decis să plece la Barcelona. Kun a jucat pentru echipa de pe Etihad până în vara acestui an, marcând 260 de goluri în 390 de meciuri.

Manchester City nu l-a uitat și nici nu avea cum să o facă, așa că, după anunțul retragerii, echipa din Premier League a postat o serie de filmulețe cu excepționalul atacant.

Manchester will always be your City, @kunaguero 💙 #mancity”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Manchester City (@mancity)

Toți cei de la Manchester City ar dori să profite de această ocazie pentru a-i mulțumi lui @kunaguero pentru contribuția sa incredibilă la succesul nostru din ultimul deceniu și pentru a-i urări succes la retragere 💙”, au mai scris cei de la City.

Și iubita lui Aguero a ținut să marcheze acest moment printr-o postare pe Instagram. Sofia Calzetti i-a fost alături argentinianului în momentul în care a făcut tristul anunț.

O etapă care se încheie și o viață frumoasă care continuă. Magic că ai reușit să dedici atâția ani pentru ceea ce îți place. Încă un moment însoțindu-te și ținându-te de mână mai puternic ca niciodată .. te iubesc❤️”, i-a scris iubita lui Kun.

Ploaie de mesaje pentru Kun. Real Madrid: „A fost o onoare”

Messi a postat și el un mesaj incredibil de emoționant pentru prietenul și colegul său de la naționala Argentinei. Bineînțeles că vestea este una tristă și pentru Angel Di Maria.

A fost o mândrie, un privilegiu și o onoare să fi putut juca alături tine, prieten drag. Ești un exemplu pentru orice copilaș. Ai avut o cursă extraordinară. Te felicit pentru tot ce ai realizat. Cel mai bun din tot ce vine de acum kuni ❤️⚽️🇦🇷”, a scris Angel Di Maria.

Veste retragerii lui Aguero este una extrem de tristă, iar cei de la Real Madrid au ținut să-l încurajeze și ei pe fotbalistul marilor rivali.

A fost o onoare să înfruntăm un jucător ca tine, Kun Aguero, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Mult noroc ție și familiei tale”, a scris gruparea ”blanco” pe conturile de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Kun: „Acest lucru nu se va schimba”

După ce și-a găsit cu greu cuvintele la conferința de presă, fiind vizibil extrem de afectat, Kun Aguero a scris un mesaj pe rețelele de socializare.

Am știut mereu că aș da orice să am șansa să pot juca din nou. Totuși, după ultimele investigații, am fost sfătuit de către medicii mei să pun punct carierei de fotbalist profesionist. Cuvintele lor au fost suficiente ca să pot lua o decizie. Să mă retrag în aceste circumstanțe este foarte dificil, dar viața este pe primul loc, știam asta de la început.

Unul dintre lucrurile pe care le-am învățat din fotbal este că poți transforma o înfrângere într-o victorie. Nici acum nu va fi altfel. Cu siguranță, este dureros, dar nu este o tragedie. O tragedie ar fi fost dacă lucrurile se întâmplau altfel. Nu mă gândesc la faptul că aș fi putut să joc în continuare, ci la cei 18 ani pe care i-am petrecut pe teren.

Această carieră minunată va rămâne cu mine și o voi purta cu pasiune și dedicare an după an. Păstrez dragostea și grija de care am avut parte la fiecare echipă la care am jucat când eram copil, iar apoi, la Independiente, Atletico Madrid, Manchester City, Barcelona și echipa națională a Argentinei, întotdeauna, atât de dragi mie. Recunoștința mea se îndreptă către suporteri, care au fost lângă mine la bine și la greu – sprijinul vostru m-a făcut mai puternic

Vreau să mulțumesc tuturor antrenorilor, coechipierilor, staff-urilor, preparatorilor fizici și managerilor pentru că mi-au permis să îmi dezvolt cariera în cele mai bune condiții. Recunoștința mea merge în special către familia și prietenii mei, care au fost întotdeauna lângă mine. De asemenea, agenților, aceiași pe care i-am avut de la 14 ani și care m-au însoțit cu un profesionalism desăvârșit și onestitate.

Pe lângă titlurile câștigate la care am contribuit, ceva ce valorez foarte mult, cea mai mare realizare a fost să câștig respectul colegilor mei și dragostea din lumea fotbalului. Acest lucru nu se va schimba. O voi purta în inima mea și mă va face mai puternic pentru ce va urma.

Viața merge înainte și mai sunt multe lucruri de făcut. Va fi o nouă etapă, una diferită, dar voi continua, așa cum am făcut-o până acum: mereu pozitiv, cu entuziasm și bucurie”, a transmis Sergio Aguero pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sergio Leonel Agüero (@kunaguero)