“Poate fi un briliant”. Neluțu Varga a fost cucerit de Mazilu

George Drafta 21.03.2023, 15:21
“Poate fi un briliant”. Neluțu Varga a fost cucerit de Mazilu

Adrian Mazilu începe să aibă fani aproape peste tot în fotbalul românesc.

Ultimul care s-a înscris pe lista celor care îl laudă pe fotbalistul Farului este şi aptronul CFR-ului, Neluţu Varga. Evoluţiile excelente ale puştiului din 2023 l-au adus în atenţia unor grupări care au început să îl monitorizeze atent. Omul de afaceri care asigură bugetul campioanei României are numai cuvinte de laudă pentru perla descoperită de Gică Hagi.

Adrian Mazilu, în dreapta este noua senzaţie a Farului
Adrian Mazilu, în dreapta este noua senzaţie a Farului

„Mazilu e un jucător de apreciat, cu un potențial chiar mare, eu așa zic, dar în acest moment e prea fraged. Mai are nevoie de 1-2 ani să joace la acel nivel și abia apoi probabil va fi un briliant.

Domnul Hagi are talent la asta, și Dan Petrescu are talent la a finisa jucătorii să ajungă la capacitatea lor maximă. E posibil să ne intereseze Mazilu în viitor, dar nu pot să mă pronunț în acest moment. Acum noi trebuie să ne terminăm campionatul, să câștigăm titlul, dacă ne ajută Dumnezeu, și după aceea ne vom gândi și la transferuri”, a fost comentariul lui Neluţu Varga pentru Fanatik.

Talent nepereche

Dumitru Dragomir a văzut şi el meciurile în care Mazilu s-a remarcat şi e convins că fotbalul românesc oferă un nou fotbalist de geniu.

Mazilu, în dreapta, a marcat 5 goluri în acest an 2023
Mazilu, în dreapta, a marcat 5 goluri în acest an 2023

„Am făcut un recensământ al fotbaliștilor sub 17 ani în lume. Nu sunt 3 mai tari decât el, inclusiv argentinieni și brazilieni. Talentele ies de unde nu te aștepți. Dobrin dintr-un cartier al Piteștiului. Balaci dintr-o comună. Marele talente ale lumii au ieșit de te miri unde”, a fost părerea enunţată de fostul şef de la Ligă.

Mazilu are doar 17 ani şi o cotă de piaţă de 400.000 de euro, pe siteul de specialitate transfermarkt.de. Atacantul a explicat unde vrea să ajungă pe viitor în carieră.

„Barcelona este echipa mea preferată, iar Messi e idolul meu. Mă uitam de foarte mic la ei, îmi place stilul lor. Acum au o echipă tânără, dar și câțiva jucători cu experiență. Sper să ajung să joc și eu acolo cândva. Doamne, ajută! Datorită lui Messi mi-a plăcut Barcelona. Aveam tricouri cu Messi, le purtam peste tot, și afară, și în casă. Sper să-i calc pe urme”, a declarat tânărul jucător, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Playsport.

Urmăriți Playsport.ro și pe