Poate să devină cel mai curtat jucător din Liga 1. Tocmai a anunțat că a devenit liber de contract

Ștefănescu Dragoș / 20.01.2022, 18:03
Poate să devină cel mai curtat jucător din Liga 1. Tocmai a anunțat că a devenit liber de contract

Academica Clinceni este într-o situație disperată după ce mai mulți jucători și-au depus memorii și vor părăsi echipa. Unul dintre fotbaliștii care au plecat deja de la echipa ilfoveană este Florin Gardoș. Fostul jucător de la FCSB ar putea deveni rapid cel mai curtat jucător din Liga 1.

Florin Gardoș a devenit jucător liber de contract

Academica Clinceni este într-o situație disperată. Rând pe rând, fotbaliștii și-au depus memorii și urmează să devină liberi de contract. Sezonul trecut, echipa a terminat în play-off, dar, în această stagiune, ilfovenii par condamndați la retrogradare. Academica se află pe locul 16 al Ligii 1, având doar 11 puncte acumulate în 21 de etape.

Astăzi, Florin Gardoș a fost declarat liber de contract, nefiind plătit de mai multe luni. Gardoș a jucat pentru echipa ilfoveană timp de un an și jumătate.

A fost decizia comisiei LPF ieri, teoretic, sunt jucător liber. Mai sunt 5 zile de recurs, dar m-aş mira să mai facă recurs.

Ştiu că ei încearcă să regleze cum mai pot, sunt jucători dintre cei care am fost anul trecut, care ar rămâne şi le-au fost plătite unul-două salarii, dar sincer nu ştiu cum va fi la ora meciului”, a spus Florin Gardoş la Digisport.

Fostul internațional ar putea deveni în scurt timp cel mai curtat jucător din Liga 1, având în vedere experiența sa deosebită. Rămâne de văzut dacă Gardoș va decide să-și continue cariera de fotbalist sau va decide să-și pună ghetele în cui așa cum se zvonea de curând.

Academica Clinceni este într-o situație foarte grea

Academica Clinceni este într-o situație ce pare fără rezolvare. Pe lângă forma sportivă dezastruoasă, ilfovenii se confruntă si cu probleme financiare majore. Astfel, Academica a pierdut în această perioadă foarte mulți jucători.

Pe fondul situației existente la clubul din Clinceni, Florin Gardoș a declarat că nu mai crede în șansele echipei de a se mai salva de la dezastrul sportiv.

Da, s-au făcut antrenamente. Cred că mai erau în jur de 5 jucători, fără mine. Dar am înţeles că lui William de Amorim i-au plătit biletele, trebuie să ajungă, se întoarce, din ce am înţeles.

Nu ştiu ce au decis să facă. Am înţeles că şi Moulin a venit la antrenament, dar nu ştiu cât de antrenat e. Rămâne de văzut, timpul e scurt, să vedem ce vor mai reuşi să rezolve.

În momentul ăsta, sincer, nu le dau nicio însă, dar depinde ce vor face în următoarele două sătămâni. Era o sumă care trebuia plătită până ieri sau până azi, nu mai ştiu sigur, e un jucător de care nu prea ştie nimeni”, a declarat Florin Gardoş.