Pochettino schimbă tot la PSG! Vinde câteva vedete și își aduce playmaker de la Inter

Radu Bordei 01.01.2021, 18:58
Pochettino schimbă tot la PSG! Vinde câteva vedete și își aduce playmaker de la Inter

Mauricio Pochettino schimbă tot la PSG! Chiar dacă antrenorul argentinian nu a fost anunțat official, planurile sunt făcute. Clubul din capitala Franței a anunțat despărțirea oficială de Thomas Tuchel. Iar acum calea lui Pochettino este deschisă către Orașul Luminilor.

Fanii așteaptă ca zilele viitoare să se semneze contractul și Poch să revină la clubul pentru care a și jucat.

Mauricio Pochettino schimbă tot la PSG

Jurnaliștii din Hexagon sunt convinși că Pochettino va schimba lucrurile la echipă. Chiar dacă Tuchel a dus echipa în finala Ligii Campionilor, în august, neamțul nu era popular. În plus Tuchel s-a și certat cu conducerea clubului.

Pochettino se pare că nu este foarte mulțumit de starea lotului și vrea schimbări importante, chiar din această iarnă. Doi jucători cu care a lucrat la Tottenham sunt principalele ținte.

Eriksen și Dele Alli se pregătesc să vină

Pochettino le-ar fi transmis șefilor că PSG are nevoie de mai multă creativitate la mijlocul terenului. Parizienii se bazează mult pe calitățile lui Mbappe sau Neymar, dar nu este suficient. De altfel campionii n-au mai dominat nici competiția internă, unde sunt pe locul 3, după Lyon și Lille.

Christian Eriksen și Dele Alli pot face iar echipă, la PSG

Argentinianul și-a stabilit deja obiectivele. I-a anunțat pe șefii parizienilor că dorește doi mijlocași de creație. Christian Eriksen și Dele Alli sunt aleșii lui Poch. Cu amândoi a mai lucrat la Tottenham.

PSG nici nu ar trebui să scoată mulți bani din buzunar. Playmaker-ul danez nu a reușit să se adapteze la Inter. Fotbalistul nu se regăsește în sistemul tactic al lui Antonio Conte și italienii l-au pus pe lista de vânzare. Așa că varianta PSG erste una foarte bună pentru jucător.

Nici Dele Alli nu este imposibil de adus. Jose Mourinho nu se mai bazează pe internaționalul englez, iar acesta nu ar zice nu unui transfer. Mai ales că fotbalistul se teme să nu prindă naționala Angliei la vară, la Euro.

Vor fi și plecări

Parizienii încearcă să respecte Fair Play-ul financiar, așa că vor fi și jucători care vor pleca, să elibereze fonduri.

Leandro Paredes ar putea fi unul dintre fotbaliștii dispensabili. Mijlocașul argentinian este dorit de Conte la Inter, așa că ar putea pleca la schimb cu Eriksen. Această variantă nu este una dorită de Pochettino.

Idrissa Gueye a fost adus în 2019 de la Everton și are oferte din Anglia. Vânzarea mijlocașului defensiv ar aduce bani pentru alte transferuri.

Un lucru este cert: Pochettino vine să schimbe lucrurile la PSG ca să îndeplinească marele vis: câștigarea Ligii Campionilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe