Pofta lui Cosmin Olăroiu îndeplinită în mod oficial. Echipa românului a înregimentat o fostă vedetă a Barcelonei

Robert Zanfir 07.09.2022, 23:45
Pofta lui Cosmin Olăroiu îndeplinită în mod oficial. Echipa românului a înregimentat o fostă vedetă a Barcelonei

Miralem Pjanic (32 de ani) a fost anunțat oficial de Al Sharjah. Cosmin Olăroiu se va baza pentru noul sezon pe două vedete. Pe lângă mijlocașul Barcelonei, clubul din Emiratele Arabe Unite l-a transferat în această vară și pe Paco Alcacer.

Cosmin Olăroiu a început cu bine noul sezon din Emiratele Arabe Unite. Al Sharjah s-a impus pe terenul rivalei de la Al Ahli Dubai. Noul venit Paco Alcacer a înschis tabela cu un gol în minutul 90+5.

Bucurie pentru Cosmin Olăroiu! Al Sharjah a oficializat transferul lui Miralem Pjanic

După un sezon anost la Barcelona și un an de împrumut la Beșiktaș, Pjanic se desparte de catalani. Mijlocașul bosniac a ales drumul Orientului, iar Cosmin Olăroiu i-a întins o mână de ajutor pe finalul carierei.

Bosniacul a fost prezentat oficial de noua sa echipă. Nici Barcelona nu a uitat să îi mulțumească jucătorului adus cu 60 de milioane de euro.

„FC Barcelona și Miralem Pjanić au ajuns la un acord pentru a-l elibera pe jucător de contractul care îl leagă pe jucător de club până la sfârșitul sezonului 2023/24.

Clubul își exprimă public recunoștința jucătorului pentru profesionalismul, dăruirea și angajamentul său și pentru că și-a adaptat întotdeauna contractul la situațiile și nevoile clubului. Îi dorește mult succes și noroc în viitor.

Miralem Pjanic a venit la FC Barcelona în vara lui 2020 de la Juventus. În primul său sezon, bosniacul a făcut 30 de apariții în toate competițiile, inclusiv în Copa del Rey pe care echipa a câștigat-o”, se arată pe site-ul catalanilor.

Pjanic, deziluzie la Barcelona

În primul sezon pe Camp Nou, bosniacul Pjanic a jucat în 30 de meciuri, însă nu a avut performanțe notabile. A ajuns în Turcia, unde a oferit patru pase decisive în 26 de partide în tricoul lui Beșiktaș.

Revenit la Barcelona în această vară, Pjanic a fost rezervă neutilizată în toate cele patru meciuri de campionat ale catalanilor.

  • Metz, Olympique Lyon, AS Roma, Juventus, Barcelona și Beșiktaș sunt echipele la care a evoluat Pjanic până în prezent
  • 9,5 milioane de euro este cota de piață a lui Miralem Pjanic, conform Transfermarkt
Urmăriți Playsport.ro și pe