Poftiți în vila de 43 de milioane de lire a lui Cristiano Ronaldo. Paradisul pe pământ, într-o galerie foto excepțională

Catinca Giosanu 20.04.2022, 11:02
Poftiți în vila de 43 de milioane de lire a lui Cristiano Ronaldo. Paradisul pe pământ, într-o galerie foto excepțională

Starul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Manchester United, a reuşit să strângă o mulțime de bani pe parcursul carierei sale de jucător. Faimosul fotbalist câștigă sume colosale și de pe urma postările pe rețelele de socializare. Jurnaliștii din străinătate susțin că Ronaldo încasează 2 milioane de euro pentru fiecare postare de pe Instagram. Așa se explică vila de 43 de milioane de lire pe care o are în Madeira. Cum arată vila din Madeira a lui Cristiano Ronaldo.

Averea lui Cristiano Ronaldo, una enormă

Cristiano Ronaldo a investit o mulțime de bani în vila uriașăpe care o are în Funchal, orașul din insula Madeira. El a ales să își ridice acolo o casă, pentru că este locul în care s-a născut.

CR7 nu s-a mulțumit cu hotelul cu tematică fotbalistică pe care-l deține în Madeira. Atacantul legitimat la Manchester United a ținut să aibă și o casă spectaculoasă. Prin urmare, a decis să construiască una de la zero. El a mobilat-o după bunul său plac, însă Georgina a simțit nevoia să facă câteva modificări, după cum a mărturisit chiar ea în documentarul de pe Netflix.

Cât de mare este vila lui Ronaldo

Vila lui Cristiano Ronaldo are numeroase dormitoare și o sufragerie cu vedere la oceanul Atlantic. Imobilul beneficiază de o mulțime de facilități. Are un teren de fotbal, o sală de cinema, o sală de fitness, un jacuzzi și două piscine de dimensiuni olimpice. Una dintre ele este chiar pe acoperișul casei.

Ronaldo mai are la dispoziție două săli de fitness și un garaj în care poate parca cinci autoturisme.

Cum arată garajul lui Cristiano Ronaldo

Ronaldo este extrem de pasionat și de mașinile puternice, iar garajul său este de-a dreptul incredibil.

Conform Mirror, atacanul deține două modele Lamborghini, două Bugatti, două McLaren, două Rolls-Royce, un model Porsche 911 Turbo S, o mașină Koenigsegg CCX, un Bentley Continental GT Speed și un Range Rover Sport SVR.

Pe lângă acești bolizi de lux, Ronaldo mai deține un Audi, dar și un Mercedes-AMG.

Mama lui Ronaldo, Maria Dolores dos Santos, și fratele acestuia, Hugo Aveiro, locuiesc în casa din Madeira. A fost dorința lui CR7, care a evidențiat că vrea să îi întoarcă femeii care i-a dat viață tot binele pe care i l-a făcut.

Urmăriți Playsport.ro și pe