Cristiano Ronaldo vs. Leo Messi. Cine are cel mai scumpe mașini dintre cei doi

Giosanu Catinca / 15.06.2021, 22:03
Cristiano Ronaldo vs. Leo Messi. Cine are cel mai scumpe mașini dintre cei doi

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști ai lumii. Starul portughez primește în jur de 31 de milioane de euro pe sezon la Juventus. Nici Leo Messi nu este mai prejos. Faimosul sportiv, care la 24 iunie 2021 va împlini 34 de ani, a fost ademenit cu un contract foarte bun din punct de vedere financiar pentru a semna un nou contract cu Barcelona. Cei doi mari fotbaliști au și alte pasiuni comune, nu doar fotbalul. Este vorba despre pasiunea pentru automobile. Cine are cel mai scumpe mașini dintre cei doi?

Cristiano Ronaldo vs. Leo Messi

După șaptesprezece ani petrecuți la prima echipă, oficialii grupării blaugrana i-au propus lui Leo Messi un contract cu care poate da lovitura pe final de carieră. Internaționalului i s-a propus un contract, care cuprinde mai multe etape care ar presupune și un transfer în MLS. Pentru următoarele două sezoane, 2021-2023, lui Messi i s-a propus un salariu total brut în valoare de 60 de milioane de euro, mai mic față de cel actual, în valoare de 48 de milioane de euro net.

În ceea ce-l privește pe Ronaldo, starul de la Juventus primește 31 de milioane de euro pe an. El se clasează pe locul doi în topul celor mai bine plătiți fotbaliști din lume. Pe primul loc este situat Lionel Messi, cu un salariu de 76 de milioane de euro. Podiumul este completat de Neymar care primește de la Paris Saint Germain 30 de milioane de euro.

Ronaldo și-a completat colecția de mașini de lux cu un bolid pe care a plătit 9 milioane de euro
Ronaldo și-a completat colecția de mașini de lux cu un bolid pe care a plătit 9 milioane de euro

Cine are cel mai scumpe mașini dintre cei doi

Leo Messi și Cristiano Ronaldo nu sunt chiar atât de diferiți pe cât par. Pe lângă dragostea pentru fotbal, cei doi mai au o pasiune comună. Concret, este vorba despre mașinile de viteză. La fel ca și rivalul său, starul Barcelonei nu se uită la bani când vine vorba de pasiunea sa pentru mașini. Dacă inițial, Messi conducea absolut orice mașină i se punea la dispoziție din partea clublul, acum argentinanul din echipa Barcelonei are 7 bolizi de viteză.

Dacă inițial, Messi conducea absolut orice mașină i se punea la dispoziție din partea clublul, acum argentinanul din echipa Barcelonei are 7 bolizi de viteză. Ferrari F430 Spider, Maserati GranTurismo MC Stradale, Audi R8 Spyder, FSI Quattro R Tronic, Maserati GranTurismo S, Dodge Charger SRT8 și Audi Q7, Lexus 4×4. Acestea sunt automobilele care se găsesc în garajul fotbalistului argentinian.

Cât despre Ronaldo, acesta are o adevărată colecție de mașini. În garajul său se regăsesc mașini precum Rolls-Royce, McLaren, Lamborghini, Audi, Porsche sau Bugatti. Peste 20 de autoturisme de lux are în posesia faimosul sportiv. Numai Bugatti Centodieci valorează aproximativ 9 milioane de euro. Aceasta a fost achiziționată de către Ronaldo, după ce echipa sa a câștigat cel de-al nouălea titlu consecutiv.