Pohta lui Gigi Becali e pe cale să se împlinească și FCSB ar putea să se mute în Ghencea

Olteanu Ștefan / 28.09.2021, 20:56

Pohta lui Gigi Becali de a o vedea pe FCSB în Ghencea e pe cale să se împlinească. Cel puțin asta susține Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor. Duckadam e convins că pe „Stadionul Steaua” va putea evolua, cel târziu din anul 2022, orice echipă își dorește.

Helmut Duckadam anunță: FCSB în Ghencea! Pohta lui Gigi Becali e pe cale să se împlinească

Pohta cea mare a lui Gigi Becali, de a o vedea pe FCSB pe arena de 5 stele din Ghencea, este pe cale să se împlinească. În prezent, pe noul stadion evoluează doar CSA Steaua, formație din Liga a II-a. Totuși, începând cu anul următor lucrurile s-ar putea schimba și orice formație din București care își va dori să evolueze în Ghencea va putea să o facă fără nicio problemă. Cel puțin asta susține Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei și fost președinte de imagine al clubului FCSB.

Sunt atâtea discuţii cu Stadionul Steaua, eu cred că până la urmă această problemă se va rezolva. Probabil nu anul acesta, dar eu cred că de la anul şi FCSB şi oricare echipă care îşi permite financiar poate să evolueze acolo”, a spus Helmut Duckadam, în cadrul unui eveniment.

Adrian Bumbescu este de altă părere: „FCSB nu trebuie să joace în Ghencea!”

În direct la PlaySport LIVE, fosta mare glorie din Ghencea, Adrian Bumbescu, a spus că FCSB nu ar trebui lăsată să evolueze în Ghencea. Pentru a-și motiva opinia, Bumbescu a oferit și două argumente concrete.

Atâta timp cât este acest litigiu între FCSB și CSA Steaua, nu aș lăsa-o pe FCSB să joace în Ghencea. Și atâta timp cât există acest risc mare ca galeriile, SUD și NORD, să se intersecteze… Nu. E risc major”, a spus Adrian Bumbescu, în direct la PlaySport LIVE.

Până să se mute pe Ghencea, FCSB trebuie din nou să își găsească stadion

În perioada următoare, FCSB se va lovi de o nouă problemă. Arena Națională își va închide porțile pentru evenimentele sportive, deoarece pe stadion va avea loc un turneu internațional de Dota. Turneul e programat în perioada 7 – 17 octombrie.
Cel mai probabil, formația antrenată de Edi Iordănescu va juca meciul cu CS Mioveni, de pe 16 octombrie, la Giurgiu. FCSB a mai evoluat și în trecut pe arena „Marin Anastasovici”.

VIDEO. L-a făcut praf pe Ionuț Chirilă în timpul meciului cu FCSB: „Păi, filosofule, dacă suntem așa slabi, de ce ai mai venit tu”.