Poliția, pe urmele soților Mircea Lucescu și Neli Lucescu. De ce au fost abordați cei doi de către un echipaj de la Rutieră

Moldoveanu Camelia 11.06.2021, 14:25
Poliția, pe urmele soților Mircea Lucescu și Neli Lucescu. De ce au fost abordați cei doi de către un echipaj de la Rutieră

Mircea Lucescu și Neli Lucescu au fost surprinși zilele trecute pe străzile din București. Plimbarea era să nu se termine prea plăcut pentru cei doi soți, fiind abordați de poliție pentru încălcarea regulilor. Situația a fost salvată chiar de către „Il Luce” și nu doar o dată, ci de mai multe ori.

Mircea Lucescu și soția, Neli Lucescu, opriți de poliție pentru încălcarea regulilor

Razvan Lucescu, Neli Lucescu, Mircea Lucescu
Razvan Lucescu împreună cu părinții Neli Lucescu și Mircea Lucescu

Soții Lucescu au ieșit la o plimbare prin centru Bucureștiului, însoțiți de unul dintre cei mai devotați angajați ai antrenorului, șoferul. „Il Luce” este căsătorit de mai bine de 25 de ani cu Neli, mama lui Răzvan Lucescu. Deoarece își respectă și își iubește foarte mult soția, antrenorul român i-a cerut șoferului să-i lase cât mai aproape de intrare în restaurantul unde urmau să ia masa alături de niște prieteni.

SUV-ul deținut de familia Lucescu a pătruns pe o stradă unde accesul cu mașina este interzis. Poliția s-a sesizat imediat și o doamnă polițist s-a îndreptat hotărâtă să atragă atenția șoferului. Cu toate că SUV-ul se afla într-o zonă exclusiv pentru pietoni, poliția a decis să facă o excepție. Doamna în uniformă și-a schimbat imediat atitudinea după ce și-a dat seama că în mașină se află îndrăgitul antrenor român. Mircea Lucescu a început să discute cu omul legii și apele s-au calmat imediat, ba chiar a părut că s-a lăsat cu o conversație pe cinste.

Nimeni nu se poate supăra pe „Il Luce”!

După ce au scăpat de poliție, și au traversat zona pietonală, SUV-ul a ajuns pe o străduță foarte îngustă. Nu doar că încurca circulația, bloca în același timp și accesul la o terasă. Supărat, un ospătar a ieșit să le atragă atenția celor din mașină, însă atitudinea i s-a schimbat brusc atunci când l-a văzut pe Mircea Lucescu.

Astfel Mircea Lucescu a salvat situația iar, ospătarul oferindu-le chiar și un loc de parcare. După ce și-a ajutat soția să coboare și să se îndrepte spre restaurant, antrenorul și-a dirijat și șoferul. Obișnuit să dea instrucțiuni, dar și pentru că șoferul este mai mult decât un angajat, Lucescu s-a asigurat că mașina este parcată corespunzător și nu-și pune omul de bază într-o situație dificilă, potrivit evz.ro.

Mircea Lucescu, cel mai iubit dintre români?

Și de această dată s-a dovedit faptul că Mircea Lucescu știe să se facă plăcut și că este foarte îndrăgit, cel puțin printre români. Cu o carieră cât o o viață de om, „Il Luce” a reușit să devină cel mai în vârstă antrenor din UEFA Champions League.  La 75 de ani, cel mai bun antrenor român are în palmares 37 de trofee.

Am 37 de trofee. Institutul de Statistică a Fotbalului ține cont și de cele două promovări de pe locul 1, cu Corvinul și Brescia. Sunt to campionate câștigate. E și Cupa contra Stelei. Am câștigat, echipa adversă s-a retras de pe teren. Tot trebuie să îmi dea înapoi acel trofeu”, a declarat Lucescu pentru GSP.ro