Porecla pe care Ilie Dumitrescu i-a dat-o lui Gigi Becali! Fostul star din Ghencea l-a ironizat pe patronul FCSB

Gabriel-Alexandru Ioniță / 13.01.2022, 19:45
Porecla pe care Ilie Dumitrescu i-a dat-o lui Gigi Becali! Fostul star din Ghencea l-a ironizat pe patronul FCSB

Ilie Dumitrescu și Gigi Becali sunt legați de o relație de prietenie care durează de mai mulți ani. Aceasta nu a fost alterată de scurta perioadă în care cei doi au colaborat la FCSB, în ciuda faptului că atunci drumurile lor s-au despărțit destul de repede.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce poreclă i-a pus lui Gigi Becali

Fostul internațional român și-a permis chiar să îi pună și o poreclă finanțatorului vicecampioanei României. Dumitrescu îl numește ironic „El Genio”, adică geniul, pe Becali pentru faptul că acesta ia toate deciziile majore la FCSB, iar unele dintre ele se dovedesc ulterior a nu fi cele corecte.

Cum s-a întâmplat și în cazul lui Claudiu Keșeru. Ilie Dumitrescu este de părere că echipa roș-albastră are nevoie în acest moment de atacantul de 35 de ani, însă este convins că acesta nu va mai juca foarte mult deoarece a intrat, după cum se știe deja, în dizgrațiile patronului.

A mutat destul de bine cu Keșeru. S-a reluat o relație normală de lucru. Ai nevoie de un număr 9, fără un `9` nu ai cum să ai o exprimare consistentă. Gigi Becali decide acolo și cu siguranță nu va juca. Dar eu, din exterior, spun că echipa asta are nevoie de un număr 9, de Tănase într-o poziție în care dă cel mai bun randament…

Există competiție pe posturi. Revine și Florinel. Îl ai și pe Tavi Popescu, pe Cordea, pe copilul ăsta, Ianis Stoica, despre care a ajuns să se vorbească și în Anglia… Dar până la urmă, `El Genio`, cum îi spun lui Gigi, va lua cea mai bună decizie”, a spus Ilie Dumitrescu potrivit digisport.ro.

Finanțatorul vicecampioanei a revenit la sentimente mai bune față de Keșeru

Gigi Becali a anunțat în mod ferm după ultimul meci din 2021 că îi va rezilia contractul lui Claudiu Keșeru. Ulterior, el a revenit la sentimente mai bune și a spus că a decis să îl păstreze totuși în lot pe internaționalul român până la finalul sezonului.

Totuși, finanțatorul FCSB-ului a explicat că atacantul de 35 de ani nu va mai fi folosit în partea a doua a sezonului, întrucât întâietate vor avea fotbaliștii tineri, pe care Becali speră să primească sume importante în viitorul apropiat.

Am decis să îl oprim pe Keșeru. M-a luat că el nu are unde să mai joace și că la bulgari nu vrea să se mai întoarcă. L-am înțeles, dar el știe clar că noi vrem să jucăm cu ăștia tineri. Iar Ianis și Tavi Popescu vor juca înaintea lui. Să nu îl aud că o să comenteze, știe care este situația”, a spus Becali potrivit prosport.ro.

Ținta lui Gigi Becali a făcut show total. David Miculescu, de neoprit în primul amical susținut de UTA în 2022