Posibila plecare a lui Andrei Cordea ar putea fi suplinită de… Gigi Becali: „Dacă iau banii ăștia, intru eu pe teren”

Ștefănescu Dragoș 25.11.2022, 22:26
Posibila plecare a lui Andrei Cordea ar putea fi suplinită de… Gigi Becali: „Dacă iau banii ăștia, intru eu pe teren”

Gigi Becali este dispus să renunțe la mai mulți jucători în această iarnă. Latifundiarul a dezvăluit că  Malcom Edjouma, Adrian Șut și Andrei Cordea ar putea părăsi echipa roș-albastră. Glumind pe seama acestor posibile plecări, Becali a declarat că va juca chiar el pe postul lăsat liber de Cordea.

Gigi Becali este gata să renunțe la trei nume grele de la FCSB

FCSB a fost extrem de activă pe piața transferurilor din această vară. În ciuda numeroaselor achiziții, formația roș-albastră a avut un parcurs dezamăgitor. FCSB se află pe locul 6 în Superliga, având doar 26 de puncte acumulate.

În ciuda faptului că are în continuare ambiții mari, Gigi Becali este gata să renunțe la trei nume grele de la FCSB. Latifundiarul ar putea să-i vândă pe Malcom Edjouma, Adrian Șut și Andrei Cordea chiar în această iarnă.

Edjouma (26 de ani) este dorit de formația MOL Fehervar. Gigi Becali cere pentru acest transfer 2,5 milioane de euro. Maghiarii sunt totuși dispuși să plătească doar 1 milion de euro.

Campioana Turciei, Trabzonspor, este gata să ofere 2 milioane de euro pentru transferul lui Adrian Șut (23 de ani). FCSB vrea în schimbul mijlocașului defensiv 3 milioane de euro.

Andrei Cordea (23 de ani) se pare că este dorit de o echipă din America, însă Becali vrea nu mai puțin de 5 milioane de euro.

Gigi Becali, gata să joace pe postul de mijlocaș central la FCSB

Vorbind despre aceste trei posibile plecări, Gigi Becali a subliniat că echipa are nevoie de bani, astfel că este gata să renunțe la orice jucător pentru suma corectă. În glumă, latifundiarul a explicat că va juca chiar el ca mijlocaș central la FCSB dacă va fi nevoie.

Pentru Cordea am transmis prețul, n-am mai vorbit apoi. Pentru Șut am transmis prețul, dar n-am mai vorbit. Pe Malcom vor să dea doar un milion, eu nu-l dau pentru atât. Din Ungaria vrea să-l ia cineva pe Edjouma, habar n-am cine, MOL Vidi parcă, da.

Ce fac dacă-i dau pe amândoi mijlocașii centrali? Bă, iau banii și joc eu mijlocaș central! V-am spus de o mie de ori că, dacă nu sunt bani, nu poți face fotbal. Nu vedeți unde au ajuns Dinamo, Rapid, CFR Cluj, Galați? Faliment, insolvență, toți”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

A apărut lista neagră de la FCSB. Nu mai puțin de 7 jucători ar putea pleca în această iarnă

Nemulțumit de randamentul echipei sale, Gigi Becali e hotărât să facă curățenie în lot în această iarnă. Pe lista neagră a finanțatorului FCSB se regăsesc nu mai puțin de 7 fotbaliști. Potrivit spotmedia.ro, Denis Haruț, Sorin Șerban, Radu Boboc, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Ianis Stoica și Andrei Dumiter sunt cei care ar putea pleca de la FCSB în următoarea perioadă.

Denis Haruț și Ianis Stoica ar putea ajunge la U Cluj, echipă ce și-a manifestat interesul pentru cei doi. Marco Dulca s-ar putea întoarce la Chindia, echipă de la care a fost cumpărat în vară. Bogdan Rusu se va întoarce probabil la fosta sa echipă, CS Mioveni.

Florinel Coman ar putea pleca și el de la FCSB în această iarnă, jucătorul manifestându-și deja această dorință. Totuși, Gigi Becali nu pare momentan dispus să renunțe la Coman.

Urmăriți Playsport.ro și pe