Poveste halucinantă despre cum putea câștiga FCSB titlul cu ajutorul VAR. Mihai Stoica a spus totul

Radu Bordei 10.06.2022, 10:17
Poveste halucinantă despre cum putea câștiga FCSB titlul cu ajutorul VAR. Mihai Stoica a spus totul

FCSB putea câștiga titlul cu ajutorul VAR. Cel puțin așa pretinde managerul Mihai Stoica. Oficialul vicecampioanei a povestit un episod interesant de la meciul care a decis titlul, cel dintre FCSB și Voluntari. Rezultatul de 2-2 a facilitat succesul CFR-ului.

Mihai Stoica a explicat cum putea câștiga FCSB titlul cu ajutorul VAR. „A fost simulare la meciul nostru”

Managerul celor de la FCSB este de părere că vicecampionii puteau să se bucure acum de trofeul de campioană, dacă sistemul VAR era implementat la meciul cu Voluntari. Ultima reușită a ilfovenilor, de 2-2, a fost marcată dintr-o poziție de offside. Iar roș-albaștrii nu au putut să se bată în ultima etapă, cu trofeul pe masă. „Finala” campionatului nu a mai avut loc, spre dezamăgirea lui Stoica.

Ironic este că, la meciul nostru cu Voluntari, era dubița cu sistemul VAR. Se făceau simulări, așa că sistemul era prezent la Arena Națională. Și în sistem a apărut că a fost gol din offside. A apărut în sistem, ca să o știți și pe asta. Eu am aflat chestia asta recent, ce să mai zic. Poate altfel era soarta titlului. Și noi bănuiam că fusese offside, a declarat managerul FCSB, la Orange Sport

Marius Croitoru nu vine, deocamdată, la FCSB

Gigi Becali a vorbit pentru prima dată despre posibilitatea ca Marius Croitoru să fie numit pe banca tehnică a FCSB-ului, după ce acesta s-a despărțit de FC Botoșani. Patronul formației roș-albastre susține că nu se pune problema de așa ceva în acest moment, întrucât consideră că Toni Petrea și-a făcut foarte bine treaba în sezonul recent încheiat.

În plus, Gigi Becali susține în continuare că Petrea a câștigat de fapt titlul în stagiunea trecută. Și că doar greșelile grave de arbitraj de pe final de sezon au făcut ca CFR Cluj să cucerească al cincilea titlu consecutiv în Liga 1.

O să rămână Petrea. Cum să-l dau afară dacă el a câștigat campionatul? Nu se mai poate întâmpla nimic”, a spus Gigi Becali potrivit gsp.ro.

Croitoru pare că nu va sta foarte mult timp departe de banca tehnică. Chiar el a dezvăluit că se află deja în negocieri avansate cu un alt club din Liga 1 și s-a speculat că ar fi vorba despre FC U. Craiova, care s-a despărțit pentru a opta oară de italianul Nicolo Napoli.

După ce a apărut știrea în presă, telefonul meu a început să sune și nu vă mint că discut cu mai mulți oameni. Tot cu un club de Liga 1. Voi alege cel mai bun proiect. Să vedem și cum va decide Dumnezeu, dar până acum am ales bine.

Nu este normal față de oamenii cu care am discutat să vă spun cine mă dorește, a spus Marius Croitoru potrivit Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe