Poveste virală la Insula Iubirii. Au „marcat” în același timp. Bărbatul a înscris după o lungă agonie, femeia l-a înșelat în acel moment

Moldoveanu Camelia / 08.10.2021, 08:49

„Insula iubirii” face ravagii în lumea fotbalului internațional. Telenovelă curată cu un fotbalist în prim-plan. Presa internațională nu a putut să nu observe acest mic detaliu.

Au „marcat” în același timp, unul la „Insula Iubirii” și celălalt pe teren

„La ultima tentacion” (Ultima tentație) este continuarea emisiunii „Insula iubirii” în Spania, cu foști concurenți care au mai fost supuși testului. Emisiunea filmată în Republica Dominicană se bucură de o audiență impresionantă, atrăgând chiar și iubitorii de fotbal datorită, în mare parte, prezenței unei foste iubite de fotbalist. Estefania, cunoscută pentru public sub numele de Fani este fosta iubită a lui Ezequiel Avila, atacantul de la CA Osasuna.

Fanii La Liga nu au putut trece cu vederea prezența frumoasei șatene în emisiunea „Ultima tentație”. Fani este într-o relație în prezent cu Cristofer, bărbatul alături de care a mers în reality-show pentru a demonstra că poate fi fidelă în orice circumstanțe. Nu i-a ieșit prima dată și se pare că nici la a doua încercare. Însă, un detaliu interesant a fost semnalat de un internaut.

Un utilizator de Twitter și-a dat seama că există încă o legătură puternică între Fani și Ezequiel (Chimy) Avila.

21.10.2020 Fani îl înșeală pe Cristopher.

21.10.2020 Chimy Avila a marcat ultimul său gol pentru Osasuna (2-3 contra Recre)

De atunci, Chimy nu a mai marcat după accidentarea avută.

06/10/2021 Fani îl înșeală iar pe Cristopher. Bine ai venit, comandante!”, a scris internautul.

Întrebarea este: „Dacă în ziua în care Fani și-a înșelat pentru prima dată (în misiune) actualul iubit, fostul a marcat, atunci dacă l-a înșelat iar, în continuarea emisiunii „Insula iubirii”, înseamnă că Ezequiel (Chimy) Avila urmează să marcheze?”.

Din cauza pauzei competiționale, Avila nu o să joace până pe 17 octombrie, atunci când Osasuna întâlnește Villarreal. Rămâne de văzut dacă internautul  avut dreptate sau nu.

Fosta lui Adrian Mutu s-a cuplat cu un „crai” italian care a frânt inimi prin România

Fostul antrenorul FCU Craiova a avut o viața amoroasă tumultoasă, căsătorindu-se de trei ori și rezultând patru copii. Mutu le-a dus la alta pe: Alexandra Dinu, Consuelo Matos Gomez și Sandra Bachici. Ce-i drept, pe toate femeile din viața „Briliantului” le leagă un lucru extrem de vizibil, frumusețea.

Adrian Mutu a avut mereu lipici la femeile extrem de frumoase, iar printre ele s-a numărat și Aida Yespica. Modelul din Venezuela a fost pe primele pagini ale publicațiilor din mai multe țări datorită relațiilor cu mai mulți fotbaliști. Se pare că a renunțat la bărbații care joacă în „sportul rege” și s-a îndreptat către oamenii de afaceri.

Aida Yespica s-a cuplat cu Maschio Gaspardo, fostul iubit al Cristinei Spătaru. Cântăreața și omul de afaceri din Italia au avut o poveste de dragoste intensă, bărbatul făcându-și planuri să-și întemeieze o familie cu aceasta. Înainte de a o lua de mână pentru a pleca în Italia, Maschio Gaspardo a descoperit că aleasa lui nu era „ușă de biserică” și s-a decis să o părăsească. Italianul a apărut chiar și în presă cu o înregistrare audio din care reieșeau mai multe detalii intime din relația cu Cristina Spătaru.

Maschio Gaspardo s-ar fi iubit și cu Cristina Rus, însă totul s-a terminat repede așa cum a și început. După ce a încercat o relație cu cele două cântărețe menționate, omul de afaceri italian și-a îndreptat atenția către Ona Zăvoranu. Cu ea, însă, calitățile de cuceritor nu au funcționat și a fost părăsit destul de repede.