Replică acidă a lui Adrian Mititelu Jr. la adresa lui Adrian Mutu: „Mai rău decât acum nu putem fi”

Robert Zanfir / 06.10.2021, 18:44
Replică acidă a lui Adrian Mititelu Jr. la adresa lui Adrian Mutu: „Mai rău decât acum nu putem fi”

FC U Craiova are antrenor. Flavius Stoican este alesul lui Adrian Mititelu, după ce a fost refuzat de Marius Șumudică și Eugen Neagoe. Adrian Mititelu Jr a oferit o prima reacție după numirea înlocuitorului lui Adi Mutu și nu a ratat ocazia de a-l „înțepa” pe fostul tehnician.

FC U Craiova poate profita de pauza provocată de meciurile naționalei, pentru a pune la punct lucrurile în cadrul echipei. Adi Mutu a rupt contractul cu oltenii, după eșecul din derby-ul local, cu Universitatea Craiova.

Replică acidă a lui Adrian Mititelu Jr. la adresa lui Adrian Mutu: „Mai rău decât acum, nu putem fi”

Primele nume la care s-au gândit oltenii au fost cele ale lui Marius Șumudică și Eugen Neagoe. Cei doi au refuzat oferta lui Adrian Mititelu, care s-a reorientat spre Flavius Stoican. Fostul fundaș al naționalei pare să fi fost o opțiune mai veche a celor din Bănie, după cum dezvăluie Adrian Mititelu Jr.

A fost prima opțiune pentru mine încă din iarna anului trecut, dar nu ne-am înțeles atunci. Eu zic că e pe stilul Craiovei. Probabil în iarnă vor mai veni jucători. Cred că vom fi mai puternici după ce vor reveni și accidentații și odată cu acest impact al noului antrenor.

Nu vreau să fac o comparație între antrenori. Eram pe locul 14 după 11 etape, Adi a avut un timp rezonabil. Acum, am mare încredere în Flavius. Nu este la început. A performat la Dinamo, la Poli Iași. Unde a fost a arătat că e capabil. E un fost fundaș al naționalei, a crescut la echipa noastră, în acest oraș, are experiență. Obiectivul rămâne clasarea cât mai sus în clasament.
Adrian Mititelu Jr, la Digi Sport.

Mititelu Jr nu a vrut să dezvăluie contractul lui Flavius Stoican, pe care îl asigură că va avea parte de transferuri în iarnă. Fiul lui Adrian Mititelu nu s-a ferit să îi trimită o săgeată lui Adi Mutu, despre care spune că a avut suficient timp la cârma echipei:

„Mai rău decât suntem acum în clasament nu vreau să-mi imaginez că vom putea fi! Nu vreau să vorbesc despre contracte, e confidențial. Flavius crede în echipa noastră, în lot, iar financiar ne-am înțeles de la început”, a declarat Mititelu Jr

Îi va fi foarte greu. Eu îi urez succes, dar va avea foarte mult de muncă
Ionel Dănciulescu, la Digi Sport