Povestea de dragoste care a împărțit ”Generația de Aur”. Belo i-a suflat iubita lui Balint și a luat-o de soție. Hagi, implicat în scandal (remember)

Simion Andrei / 19.02.2021, 19:09
Povestea de dragoste care a împărțit ”Generația de Aur”. Belo i-a suflat iubita lui Balint și a luat-o de soție. Hagi, implicat în scandal (remember)

Povestea de dragoste care a împărțit ”Generația de Aur”. Miodrag Belodedici i-a suflat iubita lui Gabi Balint, iar Gheorghe Hagi a fost prins la mijloc. „Regele” a reușit să împiedice un scandal de proporții.

Povestea de dragoste care a împărțit ”Generația de Aur”

„Generația de Aur” din echipa de fotbal a naționalei României a fost imprevizibilă nu doar pe terenul de fotbal. Belodedici, Hagi sau Balint au oferit suporterilor echipei naționale, la începutul anilor ’90, cele mai frumoase amintiri din istorie. Cu toate acestea, „Generația de Aur” a echipei naționale ascunde și câteva secrete de dormitor mai puțin plăcute.
Foarte buni prieteni, Miodrag Belodedici și Gabi Balint au iubit aceeași femeie la un moment dat și au fost chiar la un pas de bătaie.
Coechipieri în celebra echipă a Stelei din 1986, Belodedici și Balint s-au certat foarte tare în urma incidentului și a fost nevoie de intervenția lui Gică Hagi pentru a aplana conflictul.

Sandra, femeia care le-a pus capac celor doi

Sandra, o tânără blondă, a devenit iubita lui Gabi Balint în 1986, chiar în anul în care Steaua reușea să cucerească Cupa Campionilor Europeni (actuala Champions League). Potrivit SpyNews, povestea de dragoste dintre cei doi decurgea extraordinar, doar că la un moment dat a intervenit Belodedici. Miodrag Belodedici era cel mai bun prieten al lui Balint în acea perioadă, iar din 1987 lucrurile au luat o turnură neașteptată. Fostul mare jucător de la Steaua și Steaua Roșie Belgrad a început să se vadă din ce în ce mai des cu Sandra, sub pretextul că sunt prieteni.
Gabi Balint a aflat de toate aceste ieșiri, unele chiar pe ascuns, și s-a certat foarte tare cu Belodedici. Conform sursei citate anterior, cei doi au fost la un pas de bătaie, însa Gica Hagi a intervenit și a aplanat conflictul.

Gabi Balint a divorțat în 2003, după o căsnicie de 10 ani
Gabi Balint a divorțat în 2003, după o căsnicie de 10 ani

Belodedici a emigrat în Iugoslavia, iar la scurt timp a fost urmat de Sandra

La mai puțin de un an după conflictul menționat anterior, Belodedici a emigrat, în ianuarie 1988, în Iugoslavia. Nu a fost nici pe departe o coincidență faptul ca Sandra l-a urmat la scurt timp. Cei doi s-au căsătorit în exilul din Iugoslavia, iar câțiva ani mai tarziu au devenit și părinții unei fetițe pe nume Zandalee.
Povestea lor de dragoste s-a sfârșit în anul 2001, când au divorțat. La partaj, Sandra s-a ales atunci cu jumătate din averea fostului câștigător de Champions League, inclusiv cu casa acestuia din Valencia, anunță CanCan. După divorț, Sandra s-a stabilit definitiv în Spania.

Belodedici și Sandra
Belodedici și Sandra

Belodedici se iubește din nou la 55 de ani

Au trecut aproape două decenii de când a divorțat Miodrag Belodedici, însă fostul uriaș fotbalist se iubește din nou. CanCan l-a surprins pe Belodedici în ipostaze tandre alături de o femeie mai tânără.
După cum se poate observa în imaginile obținute de CanCan, atât Belodedici, cât și tânăra sa parteneră radiază de fericire. Cei doi au ieșit la o scurtă plimbare, îmbrăcați elegant, iar Belodedici nu s-a ferit să își sărute partenera pe frunte.
Conform sursei citate, cei doiu formează un cuplu de puțin timp și sunt extrem de apropiați.

Miodrag Belodedici se iubește din nou
Miodrag Belodedici se iubește din nou. Sursă foto: CanCan

Miodrag Belodedici, dublu câștigător al Cupei Campionilor, cu Steaua și Steaua Roșie Belgrad

Cariera de fotbalist a lui Belodedici este una cu adevărat impresionantă. Supranumit „Căprioara”, el s-a făcut remarcat la Steaua București în intervalul 1983 – 1989. Alături de Steaua București, Belodedici reușea să cucereasca cel mai râvnit trofeu la nivel de cluburi: Cupa Campionilor Europeni, în 1986.
Ulterior, Belo a scris istorie și în tricoul Stelei Roșie Belgrad. El a evoluat acolo în perioada 1989 – 1992. În 1991, Belodedici își semna al doilea succes în Cupa Campionilor, ridicând trofeul de această dată cu Steaua Roșie Belgrad.
În martie 2008, a fost decorat cu Ordinul “Meritul Sportiv” Clasa a II-a.

Belodedici în perioada în care evolua pentru Steaua Roșie Belgrad
Belodedici în perioada în care evolua pentru Steaua Roșie Belgrad