Povestea de iubire dintre Alex Delea și Elena Chiriac de la Survivor, demontată chiar de câștigătorul show-ului de la ProTv

Moldoveanu Camelia 29.06.2022, 16:00
Povestea de iubire dintre Alex Delea și Elena Chiriac de la Survivor, demontată chiar de câștigătorul show-ului de la ProTv

S-a vorbit mult despre o posibilă poveste de iubire între Alex Delea și Elena Chiriac, însă foștii concurenți de la Survivor România nu au apărut niciodată în public împreună. Câștigătorul concursului difuzat pe Pro TV a venit cu lămuriri, demontând toate speculațiile.

Ce relație este între Alex Delea și Elena Chiriac, de fapt

Elena Chiar a fost fermecată de Alex Delea încă din primele zile petrecute împreună în Republica Dominicană. Tânăra în vârstă de 20 de ani nu a ținut cont nici măcar de faptul că bărbatul pe care a pui ochii făcea parte din echipa adversă.

Cu toate că exista o chimie incredibilă între ei, Alex Delea și Elena Chiriac nu au confirmat că s-ar afla într-o relație după Survivor România 2022. Însă, câștigătorul marelui trofeu a venit cu lămuriri:

Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi! (zâmbește)”, s-a exprimat câștigătorul ediției Survivor România 2022, într-un interviu oferit revistei VIVA!.

Alex Delea nu a fost doar pe placul Elenei Chiriac. Alexandru Duli și Laura Giurcanu au fost și ele fermecate de frumosul barman din Constanța. Însă, după terminarea emisiunii, Alexandra Duli și Alex Delea au fost surprinși împreună, spre uimirea fanilor.

Cătălin Zmărăndescu a comentat și el chimia dintre Alex Delea și Elena Chiriac. Fostul luptător susține că finalista Survivor România 2022 s-a îndrăgostit iremediabil de cel care avea să-i „fure” marele premiu.

Reacția lui Alex Delea după ce s-a întors din Dominicană

Alex Delea este iubit de fani! Tânărul a explicat, într-un interviu, cât de entuziasmați au fost oamenii care au urmărit cu sufletul la gură show-ul de la Pro TV când s-au aflat în preajma lui.

Afecțiunea oamenilor e incredibilă. Eu nu prea am primit, dar acum văd afecțiune din partea oamenilor. Îmi spun: ”Te iubesc, ia-mă acasă.” Mă înnebunesc de dragoste!”, a spus Alex Delea, la Pro Arena.

El a mărturisit, totodată, că a rămas cu o traumă după tot ce a trăit în Republica Dominicană.

Nu mai pot să dorm în pat. Jur… dacă nu m-am întors pe toate părțile. Nu-mi venea să cred… am dormit patru ore. În baracă cred că dormeam 10 ore. Deci o să mă culc pe jos. Nu-mi vine să cred că nu mai pot să dorm în pat. Nu-mi vine să cred așa ceva! E gravă treaba. Doamne, Survivorule, ce ai făcut din mine!”, a dezvăluit Delea, pe InstaStories.