Poza care o va înnebuni pe Anamaria Prodan. Cum s-au fotografiat Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc în urmă cu puțin timp

Radu Bordei 16.07.2022, 15:22
Poza care o va înnebuni pe Anamaria Prodan. Cum s-au fotografiat Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc în urmă cu puțin timp

Anamaria Prodan are motive să fie supărată pe Laurențiu Reghecampf. Antrenorul nu ratează niciun prilej să posteze fotografii alături de actuala lui parteneră, Corina Caciuc. Ultimele imagini cu cei doi au stârnit un val de reacții.

Anamaria Prodan nu va da like la ultima poză a lui Reghecampf. Acesta este fericit alături de Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf este tată pentru a treia oară, după ce Corina Caciuc i-a dăruit un băiețel, în acest an. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți și petrec aproape tot timpul liber împreună. Ultima dată au ieșit la un restaurant și antrenorul a imortalizat momentul. Reghe a postat poza pe conturile de socializare și reacțiile nu au întârziat să apară. Prietenii virtuali nu au uitat nici de Anamaria Prodan și au ironizat-o pe impresară.

„Moare Prodanca, i se pune pe inimă”, a fost unul din cele mai dure mesaje trimise impresarei. Cei mai mulți oameni i-au felicitat pe cei doi pentru relația frumoasă pe care o au.

Anamaria Prodan a vorbit despre ultima întâlnire cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf s-a prezentat, anul trecut, la vila familiei din Snagov. Antrenorul a stat doar 15 minute acolo, nu a privit-o în ochi pe Anamaria, după care a plecat cu capul în pământ și abătut.

La vila din Snagov locuiesc acum Anamaria Prodan, Rebecca, Sarah și Bebeto. În această reședința a trăit și Laurențiu Reghecampf, până la anunțul divorțului.

„Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. (n.r. – să țină legătura cu Laurențiu Reghecampf). El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ”, la Antena Stars.

De asemenea, Anamaria Prodan a anunțat că vrea să plece într-un tur al României, în care să vorbească despre cum s-a terminat căsnicia ei. Ea vrea să ajute alte femei să evite greșelile pe care le-a comis ea:

Voi începe turneul „Eu sunt voi”. Echipa mea se ocupă acum de organizare, vom merge în fiecare oraș din țară și vom avea discursuri motivaționale. I-am zis „Eu sunt voi” pentru că, în momentul în care tragi linie, eu nu sunt nici intangibilă, dar nici de sticlă, nu sunt altceva decât un om care a muncit toată viața mea ca să ajung cineva.

E firesc să vorbesc despre eșecuri, despre urcușuri, despre căderi și despre victorii… Lumea trebuie să înțeleagă că nu este o gaură în cer și că nu se întâmplă absolut nimic în momentul în care te trădează omul de lângă tine. Orice șut în fund este un pas înainte!”, a mai declarat impresarul FIFA.

Urmăriți Playsport.ro și pe