Pozele erotice au costat-o pe Larisa Drăgulescu. Ce i s-a întâmplat fostei soții a marelui campion de gimnastică

Giosanu Catinca / 22.07.2022, 08:44
Pozele erotice au costat-o pe Larisa Drăgulescu. Ce i s-a întâmplat fostei soții a marelui campion de gimnastică

Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu a postat mai multe poze sexy, în care își afișează provocator coapsele și decolteul. Larisa Drăgulescu este mândră de felul în care arată și a recunoscut că imaginile postate pe platforma „OnlyFans” i-au adus o mică avere. Nu se gândea însă că va avea de suferit din cauză că îi place să pozeze sexy. Ce i s-a întâmplat fostei soții a marelui campion de gimnastică.

Larisa Drăgulescu, lăsată fără cont de Instagram din cauza pozelor sexy

Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, şi-a scos din nou sânii la înaintare. De data aceasta, focoasa blondă a publicat imaginile pe Instagram. Gestul a costat-o destul de scump. Femeia a rămas fără Instagram. Contul ei a fost blocat, așa că cei care îi urmăreau activitatea vor avea o mare surpriză atunci când vor încerca să o caute pe platforma de socializare.

Nu este prima dată când Instagram închide conturile celor care nu respectă regulile și politicile lor. De-a lungul timpului, mai multe persoane de la noi din țară s-au plâns că le-a fost contul închis. Ultima persoană publică care s-a confruntat cu această problemă este Bianca Iordache, fosta iubită a lui Alex Bodi.

Din păcate vechiul meu cont a fost închis definitiv!! Va aștept din nou să îmi fiți alături în noua formula care, de asemenea, reprezintă și business-ul meu de care ne vom bucura în curând cu toții.”, a scris Larisa Drăgulescu, pe contul personal de Facebook.

Declarațiile fostei soții a marelui campion de gimnastică

Vedeta nu a oferit detalii despre motivul pentru care i-a fost închis contul de Instagram. Ea a mărturisit într-un interviu că îi place să pozeze erotic, dar acest lucru nu este permis pe orice platformă de socializare. Cei de la Instagram nu au putut trece cu vederea gestul fostei soții a lui Marian Drăgulescu și i-au închis contul definitiv.

Eu pe rețelele mele de socializare întotdeauna am avut postări provocatoare sau deloc cuminți, aș putea spune, așa că nu e este ca și cum am fost o “călugăriță” și acum am ales să mă dezbrac.

Îmi place să pozez erotic sau chiar porno și nu am niciun fel de inhibiție în ceea ce privește asta. Mă simt fericită că pot să fac asta și să câștig bani frumoși făcând ceva ce îmi place și ceva care îmi da și posibilitatea de a stă foarte mult alături de familia mea. Pe mine, pandemia m-a adus acasă în țară. Stând acasă, am descoperit că pot să fac acest lucru online din care să câștig un venit considerabil.”, a mărturisit fosta soţie a campionului Marian Drăgulescu pentru playtech.ro.