Prăbușirea lui Florinel Coman ar putea fi cauzată de probleme mai puțin cunoscute. Ce se întâmplă între jucător și Giovanni Becali

Giosanu Catinca / 07.04.2021, 12:10
Prăbușirea lui Florinel Coman ar putea fi cauzată de probleme mai puțin cunoscute. Ce se întâmplă între jucător și Giovanni Becali

Florinel Coman a suferit o gravă accidentare în timpul partidei dintre echipa naţională a României și Macedonia de Nord, scor 3-2. Tânărul în vârstă de 22 de ani nu a rezistat decât 10 minute în meciul de debut al tricolorilor din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar 2022. Fotbalistul legitimat la FCSB a acuzat probleme musculare și a fost înlocuit de Valentin Mihăilă.

Prăbușirea lui Florinel Coman ar putea fi cauzată de probleme mai puțin cunoscute

Florinel Coman s-a accidentat în minutul 10 al meciului cu Macedonia de Nord. Numărul 7 al echipei roș-albastre s-a prăbușit pe gazon, În urma accidentării suferite, Coman a pus capul pe genunchi, fiind extrem de dezamăgit de acest nou incident.

Se pare că tânărul are probleme de sănătate mai vechi care nu îi dau pace. Situaţia grea a început din momentul în care Coman a suferit prima accidentare în meciul cu Backa Topola. Mai exact, în luna septembrie a anului 2020. Înaintea apariției problemelor medicale, Florinel Coman a traversat o formă sportivă bună, atât la FCSB, cât și la națională.

Florinel Coman a reuşit să se întoarcă pe teren în luna decembrie. Din nefericire însă, prestaţiile sale nu au mai fost la fel de bune. Evoluţiile au lăsat de dorit, iar acum are o nouă accidentare de la meciul echipei naţionale. Prăbușirea lui Coman i-a afectat și pe cei de la FCSB. Acest lucru s-a văzut clar la meciul cu oltenii. Chiar și Toni Petrea a recunoscut că lipsa lui Coman a mai știrbit din forța ofensivă a grupului.

Florinel Coman, accidentat în meciul cu Backa Topola / Foto: Sport Pictures
Florinel Coman, accidentat în meciul cu Backa Topola / Foto: Sport Pictures

Ce se întâmplă între jucător și Giovanni Becali

Și de parcă problemele de sănătate nu erau de ajuns, Florinel Coman ar fi fost supus, de anumite persoane, unei presiuni. Acest lucru ar putea, de asemenea, să-i dăuneze. Afirmațiile au fost făcute de persoane din anturajul sportivului.

Probabil că vreun coleg, care e gelos pe el sau vrea să îi ia locul în echipă, vorbește cu presa ca să îl discrediteze și să îi strice relația bună pe care o are cu Gigi Becali. Sau poate că e o presiune mediatică pentru că a rupt contractul cu impresarul, când existau niște oferte pentru el pe care nu voia să le accepte.”, au declarat surse aproapiate de jucătorul FCSB.

La rândul său, Giovanni Becali a spus că decizia lui Florinel Coman de a nu mai fi reprezentat de un impresar a fost influențată de o persoană apropiată.

Florinel Coman a zis că vrea să renunțe la contract. Mi-a scris că vrea să rămână liber. Orice jucător de-al nostru care are un dubiu că nu mai suntem capabili să îl reprezentăm, atunci are ok-ul din partea noastră, S-a întâlnit cu fratele meu și i-a zis că tot cu noi o să plece. Probabil a fost influențat de un prieten, de cineva din familie. Poate i-a băgat cineva în cap că e mai bine să fie liber.”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Digi Sport.

În prezent, Florinel Coman este cel mai valoros jucător din lotul FCSB-ului. Tânărul de 22 de ani este cotat la 5,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.