Prăbușirea românilor de la Galatasaray! Alex Cicâldău nu s-a putut opune unui nou eșec al formației lui Fatih Terim

Moldoveanu Camelia 13.12.2021, 22:22
Prăbușirea românilor de la Galatasaray! Alex Cicâldău nu s-a putut opune unui nou eșec al formației lui Fatih Terim

Galatasaray s-a prăbușit iar, înregistrând cel de-al cincilea meci fără victorie. Alex Cicâldău și-a cerut iertare în fața suporterilor. Situație dificilă la formația antrenată de Fatih Terim.

Alex Cicâldău și-a cerut iertare pentru încă un eșec înregistrat de Galatasaray

Gruparea Cim Bom Bom a pierdut dramatic în fața celor de la Sivasspor, scor 0-1. Etapa a 16-a din prima ligă turcă a fost una foarte greu de digerat de către echipa antrenată de Fatih Terim. Galatasaray a încasat golul care a stabilit scorul final în minutul 80. Portarul Muslera a ieșit la marginea careului și i-a oferit lui Faycal Fajr șansa să marcheze cu poarta goală.

După cel de-al cincilea meci fără victorie, Alexandru Cicâldău a simțit nevoia să-și ceară scuze în fața fanilor echipei sale.

Îmi pare foarte rău că am pierdut acest meci. Nu aveam voie să pierdem azi. Din păcate, în campionat nu suntem la fel de eficienți ca în Europa League. De asemenea, în Europa League ne apărăm mai bine decât în campionat. Îmi pare rău că nu putem juca la fel de bine și în campionat”, a spus Cicâldău, pentru site-ul clubului.

Galatasaray o să joace următorul meci vu Bașakșehir. Confruntarea de pe 18 decembrie se anunță a fi una dificilă pentru echipa lui Fatih Terim.

Rangers ignoră oferta pentru Ianis Hagi. Prețul uriaș cerut de scoțieni

Forma lui Ianis Hagi este departe de cea din sezonul trecut. Totuși, mijlocașul lui Rangers este la mare căutare în Europa. Roma, Dortmund sau Lyon s-au interesat de serviciile fiului lui Gică Hagi, în ultima vreme.

Cu toate acestea, cel mai aproape de transfer pare a fi Galatasaray. Turcii vor să profite și de legătura pe care o are Ianis Hagi cu Turcia, prin naștere (Ianis e născut la Istanbul – n.r.).

Mai mult, Fatih Terim are o relație foarte strânsă cu Gică Hagi, dar și cu familia lărgită a „Regelui”. Ar fi un mare atu pentru reputatul antrenor al trupei Cim Bom.

Totuși, suma propusă de Galatasaray este departe de pretențiile lui Rangers. Conform sport.ro, turcii ar fi pus pe masă 7 milioane de euro, în timp ce scoțienii nu vor să audă de o sumă mai mică de 18 milioane de euro.

Ianis Hagi a reușit să își treacă numele pe tabelă de 2 ori în cele 18 meciuri jucate în acest sezon, în toate competițiile.

S-a descurcat foarte bine. E tipul de atacant care știe foarte bine să creeze pericol la poarta adversă și o face cu ușurință. Mi-am dorit să joace mai aproape de careu, pentru că uneori are obiceiul de a coborî la mijloc pentru a primi mingea. Dar ați văzut ce mijlocași ofensivi avem, putem crea ușor faze periculoase datorită lor, iar Morelos să se afle la finalizare
Giovanni van Bronkhorst

Urmăriți Playsport.ro și pe