Preia Prodanca Dinamo? Impresara a spus în ce condiții va deveni ”șefă” în Ștefan cel Mare

Gabriel Eșanu 01.01.2021, 18:41
Preia Prodanca Dinamo? Impresara a spus în ce condiții va deveni ”șefă” în Ștefan cel Mare

Dinamo trece printr-o perioadă de coşmar, iar falimentul devine o ameninţare din ce în ce mai reală. Nici pe plan sportiv lucrurile nu stau bine. Echipa pregătită de Jerry Gane este în prezent pe locul 11, dar se anunță o luptă grea pentru evitarea retrogradării. Salvarea ar putea să vină de unde se așteptau mai puțin fanii lui Dinamo. Anamaria Prodan pare tentată să se implice în salvarea clubului, pe care spune că îl și iubește.

Mai mulți jucători au plecat deja de la Dinamo, din cauza uriașelor restanțe salariale. Și alții amenință că vor părăsi echipa

Despre Dinamo … echipa mea de suflet. Dar deocamdată stau un pic, aşa, să văd de fac. În ce parte merg, ce echipă îmi iau, ce partener de afaceri voi avea lângă mine. Am demonstrat la Sibiu că pot salva de la retrogradare o echipă care era într-o stare critică, cu care am reuşit să terminăm pe locul 2 în play-out. Vedem ce va fi, sper ca anul ăsta care vine să fie perfect pentru mine şi familia mea. La mulţi ani la toată lumea!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

Dinamo va juca primul meci din 2021 pe 12 ianuarie, pe terenul celor de la Hermannstadt. Mai mulți jucători au anunțat că nu vor reveni la antrenamente dacă nu li se plătesc salariile restante. Dinamo este la patru puncte de locul 6, care ar asigura prezența în play-off. Doar că acest obiectiv pare imposibil de realizat, în condițiile în care jucătorii experimentați vor să plece. Astfel, Dinamo ar putea avea probleme în lupta pentru evitarea retrogradării. Și chiar ar putea rămâne fără licență pentru Liga 1 dacă nu vor fi achitate datoriile.

Dinamo a pierdut deja cinci jucători, dar veștile proaste par să fie abia la început. Nu mai puțin de 14 fotbaliști ar avea deja precontracte semnate cu alte echipe, unele chiar din Liga 1, anunță GSP. Iar mutările ar putea fi oficializate chiar la începutul săptămânii viitoare, când expiră termenul acordat de fotbaliști. Campionatul se reia pe 12 ianuarie, dar Dinamo ar putea aborda ultimele meciuri rămase de disputat din sezonul regulat cu juniorii. Rene, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Alexander Gonzalez și Borja Valle sunt jucătorii care au plecat deja de la echipă.

Pablo Cortacero ar fi trebuit să fie salvatorul lui Dinamo, dar spaniolul nu a virat sumele promise. Asta în timp ce datoriile au crescut considerabil din cauza salariilor uriașe ale unor jucători aduși în vara anului 2020.

Urmăriți Playsport.ro și pe