Presa din străinătate anunță despărțirea dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United

Octavian Vasilescu 16.03.2022, 18:11
Presa din străinătate anunță despărțirea dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United

Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar fi decis să plece de la Manchester United după eliminarea din optimile UEFA Champions League, anunță presa din străinătate.

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United în vara anului precedent, dar nu este deloc mulțumit de rezultatele echipei. Atletico Madrid a eliminat Manchester United din optimile UEFA Champions League după 1-1 pe Wanda Metropolitano și 1-0 în returul de pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United

Publicația Sports Illustrated anunță că Ronaldo a decis să plece de la Manchester United în următoarea perioadă de mercato. CR7 ar fi vrut să câștige un trofeu în primul său sezon după revenirea pe Old Trafford, dar acest lucru nu se va întâmpla.

Presa din străinătate scrie că atacantul Harry Kane (28 de ani) de la Tottenham ar fi principala țintă a celor de la Manchester United pentru înlocuirea lui Cristiano Ronaldo.

Și înaintea meciului cu Atletico Madrid au circuit zvonuri conform cărora atacantul Cristiano Ronaldo i-ar fi cerut agentului său, Jorge Mendes, să-i găsească o nouă echipă.

Cristiano Ronaldo are cel mai mare salariu din Premier League – 23 de milioane de euro pe sezon. De patru ori câștigător al Balonului de Aur, CR7 mai are contract cu Manchester United până în 2023.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Cristiano Ronaldo se ridică la 35 de milioane de euro. În acest sezon, CR7 a marcat 18 goluri în 32 de apariții pentru Manchester United.

Tabloul optimilor UEFA Champions League

Bayern Munchen, Liverpool, Manchester City, Real Madrid, Benfica și Atletico Madrid și-au asigurat prezența în sferturile UEFA Champions League.

  • FC Salzburg – Bayern Munchen, 2-8 la general
  • Inter – Liverpool, 1-2 la general
  • Sporting Lisabona – Manchester City, 0-5 la general
  • PSG – Real Madrid, 2-3 la general
  • Benfica – Ajax Amsterdam, 3-2 la general
  • Atletico Madrid – Manchester United, 2-1 la general
  • Chelsea – Lille, 2-0 în tur
  • Villarreal – Juventus, 1-1 în tur
Urmăriți Playsport.ro și pe