Preşedintele lui Dinamo, contrat după ce i-a atacat pe fani: „Dă-te jos din maşină, că nu eşti Messi”

Gabriel Eșanu 18.12.2020, 00:12
Preşedintele lui Dinamo, contrat după ce i-a atacat pe fani: „Dă-te jos din maşină, că nu eşti Messi”

Nimeni nu mai crede în „salvatorul” Pablo Cortacero, dar preşedintele lui Dinamo este convins că spaniolul a avut intenţii bune. Dorin Şerdean a abordat strategia din politică şi dă vina pe „greaua moştenire” pentru situaţia dramatică în care se află clubul din Ştefan cel Mare. Ba chiar mai mult, acesta le reproşează fanilor din DDB că au o atitudine nepotrivită faţă de actuala conducere. Şerdean spune că Pablo Cortacero a adus 550.000 de euro pentru a încerca să acopere datoriile lui Dinamo. Dar că situaţia pe care noua conducere a găsit-o la club a fost una imposibil de gestionat.

Şerdean nu îi înţelege pe suporterii dinamovişti care se iau de Cortacero. Pentru că spaniolul a dat 550.000 de euro

„În România nicio faptă bună văd că nu rămâne nepedepsită. E ușor să aduci pe cineva să-ți dea 300.000 de euro în vară fără să calce în România, să acopere niște găuri făcute de alții, să mai aducă încă 250.000 de euro și acum să fie făcut în tot felul. Uită lumea că am găsit o rușine la Dinamo, din punct de vedere financiar, sportiv, economic. Așa e realitatea. Nu e de acum, ci de ani de zile. Nimeni nu și-a asumat-o. Dacă a venit cineva după ani de căutări, tot nu e bine. Dacă așa înțeleg unii oameni să se comporte, dacă nu înțelegem că există ierarhii, legi în țara asta, legea celor 7 de ani de acasă… Trăim în niște vremuri incredibile”, a declarat Şerdean după meciul Dinamo – CFR Cluj.

Antrenorul lui Dinamo, Jerry Gane, nu mai crede în investitorii spanioli. Speră ca fanii din DDB să obţină pachetul majoritar de acţiuni, în cadrul unei şedinţe care va avea loc luni. Şerdean a fost taxat aspru pentru discursul său, dar mai ales pentru cum s-a adresat jurnaliştilor adunaţi la stadionul Dinamo. Fără să coboare din maşină şi vizibil iritat de întrebări.

„În primul rând, dă-te jos din mașină, că nu ești Messi! E frig afară, știu, dar ai geacă cu Dinamo. Dă-te jos, spune două vorbe, după aia mulțumesc și la revedere, după ce ți s-a încălzit mașina. Nu-l filmăm prin parbriz! Se mai întâmplă la noi, nu e singurul personaj care procedează așa. Iar discursul lui… pare că nu știe unde se află! Te întreabă oamenii ceva și tu te uiți în partea cealaltă. E vorba de bun simț, de cei 7 ani de acasă. Chiar dacă te deranjează întrebările, uită-te în ochii oamenilor cărora le răspunzi. Dacă n-ai puterea să faci asta, demarează în trombă!”, a fost reacţia lui Vali Moraru, moderator Digi Sport.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe