Presupusa iubită a lui Ion Țiriac, umilită în direct la TV: „Ce cauți tu aici? Ce vrei?” De la ce a pornit tot scandalul

Giosanu Catinca / 21.04.2022, 13:24
Presupusa iubită a lui Ion Țiriac, umilită în direct la TV: „Ce cauți tu aici? Ce vrei?” De la ce a pornit tot scandalul

Presupusa iubită a lui Ion Țiriac a avut marea surpriză că fie umilită în direct la TV. Frumoasa vedetă a fost luată peste picior de către Dragoș Mihai Petrescu. Ce a putut să îi spună antreprenorul român în direct la TV.

Presupusa iubită a lui Ion Țiriac, luată în colimator

Coordonatorul Coaliției pentru Dezvoltarea României, Dragoș Petrescu, i-a dat peste nas celebrei Laurette Atindehou în momentul în care aceasta pășit în fața investitorilor pentru a le cere să se implice în ideea sa de afacere. Răspunsul pe care l-a primit vedeta din partea antreprenorului a fost lipsit de menajamente.

Laurette Athindehou, fotomodelul despre care s-a spus că între ea și omul de afaceri ar fi ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie, și-a deschis propriul salon de masaj, situat în zona Moșilor din Capitală, însă are nevoie de finanțare. Așa că s-a prezentat în fața investitorilor de la Imperiul Leilor în speranța că îi va convinge să o ajute cu o anumite sumă de bani.

”Vreau un partener care să câștige un milion de euro în doi-trei ani”

Cea mai mare dorință a lui Laurette este să câștige într-un timp relativ scurt suma de un milion de euro, pentru a-și crește liniștită fiica.

Astăzi, în fața leilor, voi fi regina africană. Iar asta înseamnă o femeie puternică, fertilitate, exotism, pasiune. Sper să-mi găsesc și leul în seara asta.

Am venit la Imperiul Leilor pentru că-mi doresc ca regina africană să aibă un partener pe măsură, cu care ar putea să meargă pe un drum spre succes și să poată face un milion de euro în doi sau trei ani.”, a spus Laurette, în prezentarea sa.

Mulatra a purtat o vestimentație animal print, pentru a-și scoate în evidență formele de vis. În plus, s-a coafat asemenea reginei africane, după cum a mărturisit chiar ea. Tot efortul se pare că a fost în zadar.

Ce a putut să îi spună antreprenorul în direct la TV

Discursul pe care l-a avut la Impresiul Leilor nu i-a convins pe investitori. Dimpotrivă! Dragoș Petrescu a profitat de ocazie și i-a dat peste nas mulatrei, amintind de trecutul ei tumultos.

Am o curiozitate. Tu ești o persoană care a întâlnit oameni deosebiți, cu putere mare și cu experiență în antreprenoriat.

Ai avut șansa să faci cam orice proiect în viața asta. Ai avut acces la cei mai importanți oameni de afaceri din România. Ce cauți tu aici de fapt?”, a declarat Dragoș Petrescu.

Banii nu sunt singura problemă care o preocupă în acest moment pe fosta asistentă a lui Capatos. Bruneta a rămas singură de ceva vreme. Ruptura dintre ea și fostul fotbalist dinamovist Magaye Gueye s-a produs imediat după ce acesta a semnat un contract cu o echipă de fotbal din Grecia.