Radu Banciu, derapaj incredibil la adresa naționalei feminine de fotbal. “În Iran luau 225 de lovituri de bici!”

Ștefănescu Dragoș 30.03.2022, 15:53
Radu Banciu, derapaj incredibil la adresa naționalei feminine de fotbal. “În Iran luau 225 de lovituri de bici!”

Fotbalul românesc a înregistrat un nou eșec uluitor. Naționala de fotbal feminin a României U17 a pierdut neverosimil meciul cu Norvegia, scor 0-12. După acest rezultat rușinos, jurnalistul Radu Banciu a desființat echipa condusă de Massimo Pedrazzini.

Radu Banciu, derapaj uluitor la adresa naționalei feminine de fotbal U17

Naționala de fotbal feminin U17 a României a suferit o nouă înfrângere istorică. Elevele lui Massimo Pedrazzini au fost învinse de Norvegia cu scorul de 12-0. Partida face parte din Grupa 3 a Ligii 1 pentru calificarea la Campionatul European de fotbal feminin U17. Naționala feminină U17 a mai suferit câteva înfrângeri usturătoare în turneul de elită de la această categorie de vârstă. Cu Suedia a pierdut cu scorul de 1-5. Se mai distinge și înfrângerea din luna februarie, 0-8 cu naționala Ungariei.

Pe fondul acestui adevărat dezastru sportiv, jurnalistul Radu Banciu a comentat în stilul său situația de la echipa națională de fotbal feminin U17. Acesta a creionat chiar un scenariu imaginar în care Gigi Becali ar discuta cu fetele din naționala lui Pedrazzini.

Le-ar trimite Gigi Becali undeva, să nu spun unde, când ar auzi că ele în loc să se ducă la ora de religie s-au dus să se bată cu unele din Norvegia, auzi. Înainte de Paști. În Postul Paștelui, bă! Este înfiorător. Lumea asta nu mai crede în nimic.

În Iran cred că primeau 225 de lovituri de bici, de căciulă. Aici au fost primite cu îmbrățișări, cu flori. Probabil Simona Halep, că ea tot timpul este pe la Otopeni, ori se duce ori vine, le-o fi îmbrățișat și ea și le-o fi spus „capul sus”, cu accentul Lenuței de pe vremuri. Să învețe o meserie, pentru că fotbalul feminin nu este de actualitate! Să se apuce de plantat varză sau gogonele. Ridichi de lună”, a spus Radu Banciu, la Look Sport.

Naționala României U20, un nou eșec umilitor. FRF va analiza activitatea lui Bogdan Lobonț

Naționala României U20 a pierdut categoric meciul amical disputat împotriva Elveției cu scorul de 0-5. ”Tricolorii” mici veneau după înfrângerea suferită în fața Norvegiei, scor 1-2.

Înfrângerile umilitoare din ultima perioadă ale naționalei U20 au atras un val de critici asupra selecționerului Bogdan Lobonț. Pe fondul acestei situații tensionate, o demitere a lui Lobonț pare inevitabilă în următoarea perioadă.

Cei de la FRF au comentat pe seama situației de la naționala U20. Mihai Stoichiță a dezvăluit că activitatea lui Lobonț va fi cât de curând analizată. Oficialul FRF nu a vorbit despre demiterea lui Lobonț, dar a admis că prestația micilor ”tricolori” din ultimele partide este îngrijorătoare.

Am vorbit cu Lobonț, vorbea despre probleme de mentalitate, de atitudine. Dar nu e în regulă, se persistă, se adună rezultate care deranjează. E o competiție în care jucătorii trebuie să adune experiență. Adevărul este că mulți jucători talentați ai fotbalului românesc au fost la naționala U19.

Vedem ce putem face, nu vreau să fiu influențat emoțional, vreau să fiu cât mai lucid și exact în aprecieri. Dar nu e bine, e și o chestie de imagine. Jucând în tricoul României, trebuie să știi să suferi, să te dăruiești. E inexplicabil, aștept să facem o analiză a tot ce s-a întâmplat”, a spus Mihai Stoichiță la Pro X.