Pretențiile de nabab ale lui Lionel Messi îi dă mari bătăi de cap omului cu banii de la FC Barcelona

Ștefănescu Dragoș / 17.06.2021, 13:56
Pretențiile de nabab ale lui Lionel Messi îi dă mari bătăi de cap omului cu banii de la FC Barcelona

Leo Messi este în mod cert simbolul Barcelonei. El joacă în tricoul catalanilor de 17 ani, timp în care a câștigat cele mai prestigioase trofee din fotbal. Ajuns la 34 de ani, Messi are viitorul incert la echipa catalană. În ultima perioadă s-a tot speculat pe seama pretențiilor de nabab pe care le are argentinianul.

Pretențiile de nabab ale lui Lionel Messi îi dă mari bătăi de cap omului cu banii de la FC Barcelona

După o carieră prodigioasă în tricoul Barcelonei, Lionel Messi este aproape de o despărțire de echipa catalană. Ofertele pe care Messi le are sunt numeroase. Echipa care și-a arătat cel mai mult interesul pentru argentinian este Manchester City. Antrenorul lui City, Pep Guardiola și-l dorește foarte mult pe argentinian la echipa de pe Etihad Stadium. Cei doi au lucrat împreună excelent în perioada în care Guardiola era antrenorul Barcelonei. Cuplul Guardiola – Messi ar putea reprezenta o garanție a succesului pentru Manchester City.

Lipsa lui Messi din pozele de prezentare ale noului echipament al Barcelonei a fost detaliul care a dus la multe discuții pe seama plecării argentinianului. Un jurnalist catalan a întărit temerile fanilor Barcelonei declarînd:

Nu era nimic concret dacă va continua sau nu. Așa că nu a avut sens să facă poze cu noul echipament, care va fi purtat după 30 iunie, data la care expiră actualul contract al lui Messi. Nu avea sens nici să facă fotografii cu noul echipament și apoi să se transfere la altă echipă”.

 

Laporta este optimist și crede că Messi va rămâne la Barcelona

Ultimele vești din tabăra catalanilor sunt pozitive. Barcelona ar fi ajuns la un acord verbal cu Lionel Messi pentru prelugirea contractului. Presa iberică a semnalat și faptul că echipa de pe Camp Nou nu i-ar fi trimis încă lui Messi niciun contract de semnat. Se pare că pretențiile financiare ale starului argentinian ar fi motivul pentru care cele două părți nu au ajuns încă la un acord. Joan Laporta, președintele Barcelonei și-a arătat optimismul prin declarațiile sale.

Cred că Messi va continua să joace la Barcelona. Nu este ușor, dar lucrăm la asta și sperăm să semnăm actele cât mai curând” a spus Laporta.

În această perioadă, Messi participă împreună cu Echipa Națională a Argentinei la Copa America. Messi speră să poată câștiga competiția care se desfășoară în Brazilia. Primul meci, nationala „pumelor” l-a încheiat la egalitate, cu Chile, 1-1. Messi a înscris singurul gol al echipei sale, cu o execuție superbă din lovitură liberă.