Prețul corect pentru transferul lui Florin Tănase de la FCSB. Gigi Becali a anunțat care este suma pentru care poate pleca „căpitanul”

Robert Zanfir / 11.01.2022, 17:52
Prețul corect pentru transferul lui Florin Tănase de la FCSB. Gigi Becali a anunțat care este suma pentru care poate pleca „căpitanul”

Gigi Becali nu renunță la clauza lui Florin Tănase, deși mijlocașul este aproape de a rata o nouă „fereastră” de transferuri. Omul de afaceri își laudă jucătorul, despre care spune că „este cel mai bun din România”!

FCSB pare ca în povești: aleargă singură și iese pe locul 2. Echipa nu s-a mai atins de titlu din 2015 și pare abonată la poziția secundă. Totul, în ciuda prezenței unor jucători precum Florin Tănase. Căpitanul se poate lăuda cu cele 24 de goluri din sezonul trecut, dar și cu cele 9 reușite din acest an.

Prețul corect pentru transferul lui Florin Tănase de la FCSB. Gigi Becali a anunțat care este suma pentru care poate pleca „căpitanul”

Florin Tănase a început pregătirea cu FCSB și în acest început de an. Se pare că va rămâne încă jumătate de sezon la Berceni. Gigi Becali recunoaște că nu va ceda niciun cent din clauza de 3 milioane de euro.

„Să vă spun un lucru, pentru prima dată. Eu am ținut jucătorii. Și pe Man, și pe Moruțan… Când mi-am dat seama că nu mai este creștere pentru el, l-am dat cu 11.

Moruțan?! Am cerut 10 milioane, turcii mi-au dat 7. Dar când a mai jucat câteva meciuri, mi-am dat seama că acela este plafonul lui și nu mai poate crește. Și l-am dat pe Morutan. Și i-am făcut loc lui Cordea.

Tănase nu are un plafon. El are o clauză de 3 milioane. Eu nu l-aș da. Dar nu pot să îl țin dacă îmi dă cineva 3 milioane. Eu nu vreau să îl dau”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali: Florin Tănase e cel mai bun din România

„Si Ianis e marcator, dar Tavi Popescu este un jucător care are ceva foarte special. Putem vorbi de zeci de milioane peste un an, doi, trei. El e un copil, are talent, atât. Dar el trebuie să devină jucătorul care rezolvă meciuri. Până acum a cam rezolvat meciuri.

Nu a fost nimic, m-au sunat din presa, să mă întrebe. Dar eu nu am avut nicio ofertă.

Aveam altă mentalitate pe vremea aia. Acum nu îmi mai convine să fac senzații, dau eu bani, milioane și alții să se uite la fotbal, alții să facă emisiuni… nu îmi mai convine.

Nu am câștigat, nu vedeți că nu se fac transferuri. Stați să vedem cu situația asta din lume. Nu am câștigat, am scos banii, nu am câștigat. Nu trebuie să ne jucăm cu banii, că după aia faliment. Toți care au avut profesioniști au intrat în faliment.

Eu nu sunt dispus să risc. Dacă cineva garantează că iau trei jucători, dau zece milioane și iau titlul, da. Dar eu nu fac asta.

Vreau să mă acopăr, să nu îmi cadă gunoaie în oală. Să zicem, aduc doi jucători. Bun, fii atent acum, că îți fac echipa.

Olaru, poți să îl scoți din echipă? Tănase, poți să îl scoți din echipă? Spune-mi mie doi jucători care să îi poată înlocui pe Olaru și pe Tănase la mijloc, că îi iau acum. Nu poate nimeni să îi înlocuiască. Tănase e cel mai bun jucător din România, iar Olaru iau bani mulți pe el.

Tavi Popescu! L-ai scoate din joc pe Tavi Popescu acum? Dacă el nu jocă meci de meci, nu mai pot să iau 30 de milioane pe el? Poți să îl scoți pe Florinel Coman din joc? Poți să îl scoți pe Ianis Stoica? Poți să îl scoți pe Cordea? Nu poți. Eu fac așa cum știu ca să nu intru în faliment”, a mai spus Gigi Becali.

Al Nassr, Galatasaray, Ferencvaros sau Mol Vidi sunt câteva dintre echipele care l-au curtat pe jucătorul FCSB.