Prietenul lui Gică Popescu și-a părăsit soția la începutul lunii. Acum, lucrurile au luat o întorsătură incredibilă

Gabriel-Alexandru Ioniță / 17.02.2022, 14:20
Prietenul lui Gică Popescu și-a părăsit soția la începutul lunii. Acum, lucrurile au luat o întorsătură incredibilă

Luis Figo, prieten bun cu Gică Popescu, se bucura de una dintre cele mai frumoase căsnicii din lumea fotbalului. În vârstă de 49 de ani, fostul jucător de la Barcelona, Real Madrid și Inter Milano este căsătorit din anul 2001 cu modelul suedez Helen Svedin, 47 de ani, cu care are și trei fiice.

Totul părea că decurge perfect între cei doi. Până miercuri, când s-a aflat din presa spaniolă de tip tabloid că Luis Figo a plecat de acasă pentru două săptămâni în urma unui conflict pe care l-a avut cu superba sa soție, fără să fie însă dezvăluit și motivul exact.

Luis Figo s-a împăcat cu soția sa după două săptămâni în care a fost plecat de acasă

În această perioadă, fostul mare fotbalist portughez s-a cazat la un hotel de lux din Madrid pentru ca ambii să aibă timp de gândire în legătură cu viitorul lor împreună. Iar această decizie s-a dovedit a fi una extrem de inspirată.

Asta pentru că după numai câteva zile lucrurile se pare că au revenit la normal între cei doi. După ce s-au gândit intens la acest lucru în ultima perioadă, ei au decis să mai acorde încă o șansă mariajului lor, poate și de dragul celor trei fiice.

Luis Figo a „oficializat” împăcarea cu soția sa prin intermediul unei fotografii pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram. Cei doi apar, foarte zâmbitori, în holul unui hotel, iar descrierea aleasă de portughez face referire la Ziua Îndrăgostiților, semn că reconcilierea dintre el și soția sa s-a produs încă de pe data de 14 februarie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Luís Figo (@luis__figo)

Helen Svedin este un model suedez, extrem de apreciat în țara natală, în special pentru colaborarea de lungă durată cu cei de la H&M. De asemenea, de-a lungul timpului ea mai lucrat și alături de alte branduri celebre, precum Nike, Guess, L’Oreal sau Giorgio Armani.

Helen Svedin a fost în centrul atenției când soțul său a evoluat pentru Real Madrid

Ea este atât de frumoasă încât a făcut ravagii în vestiarul lui Real Madrid în perioada în care soțul său a evoluat pe Santiago Bernabeu. Este cunoscut faptul că brazilianul Ronaldo Nazario avea la acea vreme o afinitate pentru suedeză și nu s-a ferit să spună acest lucru în public.

La acel moment a făcut vâlvă în presa mondială episodul în care Ronaldo i-a spus lui Florentino Perez următoarele cuvinte: „Dacă aș avea o soție ca a lui Figo, nu aș mai ieși din casă”.

Mulți ani mai târziu, Luis Figo a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate din Spania că nu s-a supărat pe fostul său coechipier, cu care a rămas prieten de la acel episod.

Știam deja despre lucrul ăsta, pentru că l-a spus și în vestiar. Dar îl iert pe Roni pentru că el mereu glumește. Ceea ce nu știe el este că și eu plec de acasă când soția mea adoarme”, a spus Figo într-o notă amuzantă.

Gică Hagi mai bifează un meci de cinci stele. „Regele” va juca alături de Figo și Roberto Carlos contra legendelor lui Rangers