Prima reacție a lui Claudiu Keșeru după transferul la FCSB. Cu ce performanțe se laudă

Gabriel-Alexandru Ioniță / 27.08.2021, 22:10
Prima reacție a lui Claudiu Keșeru după transferul la FCSB. Cu ce performanțe se laudă

Claudiu Keșeru a fost pus pe liber de Ludogoreț Razgrad după ce a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei bulgare în ultimii ani. Atacantul român în vârstă de 34 de ani este chiar cel mai bun marcator din toate timpurile al echipei care a câștigat ultimele 10 titluri de campioană în Bulgaria.

Acest aspect nu a contat însă foarte mult pentru antrenorul Valdas Dambrauskas. El a insistat că nu mai are nevoie de serviciile lui Keșeru. Și chiar l-a trimis pe acesta la echipa a doua a clubului în acest început de sezon.

Atacantul român și-a demonstrat însă profesionalismul și acolo. El chiar a reușit să marcheze un gol fabulos din propria jumătate de teren. Însă nu a fost de ajuns pentru antrenorul lituanian al lui Ludogoreț.

Claudiu Keșeru a fost pus pe liber de Ludogoreț

Acesta a insistat ca fotbalistul român să fie pus pe liber. Iar conducerea clubului s-a conformat. Ei au transmis un mesaj de despărțire în care i-au mulțumit lui Keșeru pentru tot ce a realizat pentru multipla campioană a Bulgariei.

Conducerea clubului, staff-ul tehnic, jucătorii și ceilalți angajați îi mulțumesc atacantului și îi urează mult succes în carieră”, a transmis clubul bulgar.

Mesajul transmis de atacantul român la despărțirea de formația bulgară

Plecarea lui Keșeru a stârnit furia fanilor lui Ludogoreț. Ei au postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care critică decizia clubului de a-l îndepărta pe român. În replică, Keșeru a transmis un mesaj emoționant în care își exprimă recunoștința pentru toate performanțele pe care le-a realizat în Bulgaria în ultimii 6 ani.

După aproape 6 ani de zile, a venit timpul să-mi iau rămas bun de la acest club și de la toți suporterii lui PFC Ludogorets 1945. Am trăit aici o experiență unică și plec cu un palmares bogat. Sunt mândru pentru cele 9 titluri câștigate (6 campionate și 3 Supercupe). Dar și pentru faptul că mă despart de Ludogorets din postura de golgheter all-time al clubului, cu 139 de goluri în 243 de meciuri. Dintre care 16 reușite în Champions League și Europa League.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor din club pe care i-am cunoscut în acești 6 ani. Și, de asemenea, vreau să-mi exprim toată recunoștința pentru suporterii lui Ludogorets. Și să le mulțumesc pentru mesajele lor de susținere. Atât la bine și mai ales în momentele mai grele.
Urez multă baftă clubului, să scrie istorie în continuare, atât în competițiile interne, cât și în cele europene”, a scris Claudiu Keșeru pe Facebook.

Keșeru are acum drum liber spre FCSB. Gigi Becali a anunțat în mai multe rânduri că îl dorește pe internaționalul român la echipă după numirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică. Iar, după ce a devenit liber de contract, nimic nu mai poate sta în calea oficializării mutării.