Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a spus unde va juca în sezonul viitor

Cosmin Olteanu 02.06.2023, 13:37
Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a spus unde va juca în sezonul viitor

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după ce a spus că va continua la Al-Nassr și în sezonul următor.

Cristiano Ronaldo a fost transferat de Al-Nassr, liber de contract, la începutul acestui an. În actualul sezon, formația din Arabia Saudită nu a reușit să câștige niciun trofeu, terminând pe locul 2 în campionat.

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a spus unde va juca în sezonul viitor

Atacantul portughez se simte foarte bine la Al-Nassr, deși nu a câștigat niciun trofeu în actualul sezon. Acesta susține că, în fotbalul arab, sunt bineveniți toți jucătorii cu spirit competitiv.

„Jucătorii mari, numele mari sau jucătorii tineri sunt cu toții bineveniți. Dacă se va întâmpla acest lucru, campionatul se va îmbunătăți. Vârsta nu reprezintă un lucru esențial. Important este spiritul competitiv al jucătorilor”, a transmis Ronaldo, în cadrul unui interviu.

„CR7” a dat 14 goluri și 2 pase decisive în 19 partide bifate pentru Al-Nassr.

Leo Messi, dorit de Al-Hilal

Inclusiv Leo Messi este dorit în fotbalul arab. Al-Hilal i-a pus pe masă un contract de 500 de milioane de euro pe sezon. Însă, Daily Mail susține că argentinianul ar fi ales să revină la FC Barcelona.

În prezent, transferul lui Messi pe „Camp Nou” depinde, în mare măsură, de „artificiile” pe care formația catalană le va face pentru a respecta fair-play-ul financiar.

Sursa citată mai scrie că Thiago Mateo și Ciro, copiii lui Messi, au deja locurile rezervate la o școală din Catalonia. Un factor important în decizia luată de starul argentinian ar fi fost soția sa, Antonella Roccuzzo, care ar fi insistat ca familia să revină la Barcelona.

„Pentru mine, nu există dubii. Leo are ușile deschise aici și sunt sigur că ne va ajuta. Eu conduc staff-ul și cu toții suntem entuziasmați de ideea că el va reveni. N-am niciun dubiu că ne va ajuta foarte mult din punct de vedere fotbalistic. Mai departe, problemele contractuale nu mă privesc. Messi are 100% OK-ul meu pentru a reveni.

El se poate adapta rapid și poate juca în mai multe poziții: aripă, mijlocaș, 9 fals. În final, trebuie să-i asigurăm un climat natural, care să-i stimuleze jocul. Cred că e capabil să ne ajute foarte mult. Cred că ne lipsește un astfel de talent în ultima treime”, a spus Xavi, antrenorul Barcelonei, pentru Mundo Deportivo.

Urmăriți Playsport.ro și pe