Prima reacție a lui George Copos după ce Dan Șucu a preluat 50% din acțiunile Rapidului. “Este un adevărat campion!”

Ștefănescu Dragoș 25.05.2022, 16:53
Prima reacție a lui George Copos după ce Dan Șucu a preluat 50% din acțiunile Rapidului. “Este un adevărat campion!”

În urmă cu câteva zile, Dan Șucu a preluat 50% din acțiunile clubului Rapid. Acestă mutare transformă echipa giuleșteană într-o adevărată forță în Liga 1. George Copos, fostul patron al Rapidului, a reacționat imediat la aflarea acestei vești. Omul de afaceri consideră implicarea lui Șucu un mare câștig pentru  giuleșteni.

George Copos, încântat de implicarea lui Dan Șucu la Rapid. ” Este foarte bine pentru Rapid!”

Dan Șucu a preluat în urmă cu câteva zile 50% din acțiunile clubului Rapid. După această mutare, formația giuleșteană se anunță o candidată serioasă la câștigarea de trofee în sezoanele viitoare.

George Copos, fost patron al Rapidului în perioada 1992 – 2013, a reacționat imediat la aflarea implicării lui Dan Șucu în Giulești. Copos este convins că această mutare va fi extrem de benefică pentru Rapid, deoarece Șucu este un om de afaceri extrem de capabil, ”un adevărat campion”.

Venirea lui Dan Şucu? Este foarte bine pentru Rapid, chiar mă bucur foarte mult pentru această mişcare. Le urez multă baftă şi să realizeze tot planul pe care şi l-au propus.

Dan este un adevărat campion, vă asigur, iar Rapid are de câştigat. Este un om căruia îi place sportul şi mi-aş dori ca echipa să aibă succes.

Rapid are un stadion extraordinar, chiar dacă destul de mic, şi alături de cei care iubesc echipa pot realiza lucruri importante”, a declarat George Copos pentru digisport.ro.

Dan Șucu vrea ca Rapid să câștige titlul cât mai repede

După ce a fost anunțată în mod oficial implicarea sa la Rapid, Dan Șucu a explicat care sunt planurile pentru viitorul apropiat. Omul de afaceri a subliniat faptul că vrea ca echipa să câștige titlul în Liga 1 cât mai repede, acesta fiind principalul obiectiv. Șucu a dezvăluit care va fi bugetul echipei în sezoanele următoare. Totodată, noul acționar a explicat și care va fi strategia adoptată la Rapid de acum înainte.

Anul acesta vom avea buget de 7 milioane de euro ca buget. Am înțeles că e unul bun. Nico trebuie să aibă un traseu clar, să știe pe ce se bazează. Anul ăsta are 7, anul viitor 10 milioane, apoi 14 milioane. Până la 24 nu mai e mult.

Vreau titlul în doi ani maxim. Ei sunt mai tineri, eu am 60 de ani, nu vreau să aștept mult. Vrem să fim campioni, altceva nu ne interesează. Vrem să facem fanii mândrii, dar să și câștigăm cum trebuie.

Nu voi fi implicat în partea sportivă, nu am competențe, dar în partea organizațională, asta fac de 25 de ani, și cred că îmi iese. Vom lucra la linii de bussines, la bugete, obiective pe termen scurt, principale, secundare. Lucrruile care nu plac nimănui, dar fără de care nu se poate”, a declarat Dan Șucu.