Prima reacție a nurorii lui Pițurcă după ce a fost fotografiată ținându-se de mână cu alt bărbat

Giosanu Catinca / 14.12.2021, 08:53
Prima reacție a nurorii lui Pițurcă după ce a fost fotografiată ținându-se de mână cu alt bărbat

Cristina Ich s-a arătat extrem de deranjată de comentariile care au fost făcute la adresa ei și a postat un mesaj pe contul ei de socializare.

Ea speră că astfel va pune capăt tuturor speculațiilor apărute în urma fotografiilor care au circulat cu ea în spațiul public.

Cristina Ich, reacție virulentă la adresa jurnaliștilor

Christina Ich și Alexandru Pițurcă trăiesc o poveste de dragoste care durează de mai mulți ani. Relația lor a fost presărată cu multe obstacole, peste care au reușit să treacă împreună.

”Regina Instagramului” a recunoscut, la un moment dat, că a fost înșelată de iubitul ei. Secretul intim din povestea lor de dragoste a fost făcut public prin intermediul rețelelor sociale. Cei doi au reușit să treacă peste. Și pentru că a fost iertat, fiul fostului selecționer Victor Pițurcă i-a oferit în dar Cristinei un ceas Rolex, model Cosmograph Daytona, estimat la 30.000 de euro, conform playtech.ro.

Zilele trecute, frumoasa brunetă a fost surprinsă în brațele altui bărbat. Cei doi s-au întâlnit în Nordul Capitalei, după ce femeia a făcut o sesiune de cumpărături. Faptul că au plecat ținându-se de mână a trezit suspiciuni. Mulți au crezut că moldoveanca are mai mult decât o relație de prietenie cu cel cu care a fost surprinsă. Ea s-a amuzat teribil pe seama acestor speculații și a ținut să le transmită un mesaj tuturor celor care o urmăresc.

„Vezi că ne-au prins paparazzi”

După ce a văzut că a fost surprinsă de paparazzi, îmbrățișându-se cu un bărbat, altul decât iubitul ei, Cristina Ich a reacționat pe contul său de Instagram. Viitoarea noră a lui Victor Pițurcă a dezvăluit cine este bărbatul în brațele căruia a fost fotografiată.

Vedeta susține că cel cu care s-a întâlnit îi este bun prieten și că l-a îmbrățișat pentru a-l felicita pentru ziua de naștere. Mai mult, ea a subliniat că cei doi nu erau singuri, ci îi însoțea o a treia persoană. Aceasta nu apare însă în imaginile realizate de către cei de la Cancan.

La mulți ani! Vezi că ne-au prins paparazzi, așa băiat drăguț nu avea cum să treacă neobservat.”, i-a transmis Cristina bărbatului alături de care a apărut.

Ulterior, Cristina Ich a explicat că, dacă ar avea cu adevărat un amant, s-ar ascunde bine. De altfel, ea a declarat în mai multe rânduri că nu crede în relațiile monogame.

Când ai un amant nu te întâlnești pe Nordului, nici cu moși la restaurant la prânz. Te ascunzi ca să fie treaba bine făcută, nu așa să știe tot poporul. (…)  Eu mă distrez citind minciunile despre mine, însă voi, sărmanilor, vă înghiți otrava zilnic și vă amăgiți că este vitaminizată.”, a mai spus Cristina Ich.