S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, între Alex Pițurcă și Cristina Ich. Nu mai e niciun secret pentru nimeni

Moldoveanu Camelia / 22.08.2021, 15:41

Alex Pițurcă, fiul cel mare a lui Victor Pițurcă, trăiește o poveste de dragoste cu Cristina Ich, un model cunoscut din România. Angelina Jolie de România a spus cum stau lucrurile, de fapt, în relația cu tatăl copilului ei.

Victor Pițurcă are o noră de milioane, milioane de urmăritori

Alexandru, fiul lui Victor Pițurcă, a cerut-o de nevastă în urmă cu ceva timp pe Cristina Ich. Celebra influenceriță, cu aproape 1 milion de urmăritori doar pe Instagram, a acceptat cererea și a făcut totul public pe rețelele de socializare.

Totul s-a petrecut în cadrul unei întâlniri restrânse la restaurant, unde au participat și câțiva apropiați ai celor doi. La un moment dat, Piți Jr. și-a făcut curaj și i-a oferit inelul de logodnă Cristinei. În acel moment, vizibil emoționată, Cristina Ich a acceptat propunerea și l-a îmbrățișat pe Alexandru Pițurcă în văzul tuturor.

Cristina Ich nu i-a intrat la inimă doar lui Alex Pițurcă. Inclusiv Victor Pițurcă, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, o apreciază foarte mult pe tânără. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa Cristinei și a spus că Alex e un bărbat foarte invidiat pentru că are o femeie atât de frumoasă alături de el.

Cum s-au cunoscut Alex Pițurcă și Cristina Ich

Pentru că job-ul ei este de influencer, Cristina Ich nu ratează nicio poveste spumoasă pentru a o împărtăși cu fanii. Ei bine, nu avea cum să omită povestea din spatele primei întâlniri cu tatăl copilului ei. A fost dragoste la prima vedere, însă atunci când l-a anunțat că este însărcinată, Alex Pițurcă a avut o reacție care a scos-o din minți pe Ich.

Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească.

După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, spunea influencerița într-un interviu.

Alex Pițurcă i-a „pus capac” Cristinei Ich? Care este, de fapt, secretul relației lor

S-a zvonit de nenumărate ori că Alex Pițurcă nu i-ar fi credincios iubitei sale, Cristina Ich. De altfel, familia Pițurcă are un renume pentru infidelități după ce s-a aflat că Victor Pițurcă are un copil cu amanta Vica Blochina. De altfel, chiar Ich a șocat pe toată lumea când a lăsat de înțeles, într-o declarație, că l-ar ierta pe Pițurcă Jr. dacă acesta ar călca strâmb.

Însă, care este secretul relației dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă? Modelul și-a păcălit iubitul că îl fotografiază în timp ce îl filma și a pus acest videoclip pe Instagram. Se pare că ar fi vorba despre o filmare mai veche, chiar de la începutul relației. Ich a scris lângă filmuleț un mesaj prin care a explicat cum stau lucrurile, de fapt, între ea și tatăl lui Noah, Alex Pițurcă:

La începutul relației eram cam leșinată. Ai noroc, încă sunt”, a scris la postare Cristina Ich.