Prima reacție dinspre FRF, după ce Edi Iordănescu a devenit favoritul lui Răzvan Burleanu. „Este prima dată când facem asta!”

Robert Zanfir / 18.01.2022, 16:15
Prima reacție dinspre FRF, după ce Edi Iordănescu a devenit favoritul lui Răzvan Burleanu. „Este prima dată când facem asta!”

Edi Iordănescu a devenit favoritul lui Răzvan Burleanu, după ce Ladislau Boloni a amânat răspunsul în ceea ce privește negocierile din ultima vreme. Totuși, oficialii FRF negociază în continuare cu cele trei nume rămase în cursă: Boloni, Adi Mutu și Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a fost azi la sediul FRF, acolo unde a purtat discuții cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. Președintele FRF tocmai a revenit din Arabia Saudită.

Prima reacție dinspre FRF, după ce Edi Iordănescu a devenit favoritul lui Răzvan Burleanu. „Este prima dată când facem asta!”

Mihai Stoichiţă a spus că obiectivul viitorului selecționer va fi ca echipa naţională să nu retrogradeze în urna a treia. Directorul tehnic al FRF spune că s-a negociat cu 3 antrenori: Ladislau Boloni, Adrian Mutu şi Edi Iordănescu.

„Au fost discuții cu Boloni, Adi Mutu și Edi Iordănescu. Fiecare a primit același gen de contract, în care sunt stipulate niște clauze. Nu se poate să nu există obiective. Federația nu vrea să păcălească un selecționer, vrem doar să câștigăm. Contractul este până după Campionatul European, în caz că te califici.

Este prima dată când discutăm cu 3 persoane! A fost Loţi, într-adevăr, înaintea lui Adi şi Edi. Au fost discuții cu Adi Mutu și Edi Iordănescu. În ultima vreme s-a discutat numai telefonic cu Boloni. A urmat o întâlnire cu Adi”, a declarat Mihai Stoichiță, conform Digi Sport.

Menținerea în Liga B din Nations League, obiectivul FRF

Conform Fanatik, Edi Iordănescu a devenit favoritul lui Răzvan Burleanu, după ce răspunsul lui Boloni a tot întârziat. Playsport a prezentat în exclusivitate, pe baza informațiilor din interiorul FRF, scenariul în urma căruia soluția Edi Iordănescu a devenit una viabilă pentru Răzvan Burleanu.

„Ninge foarte tare la Târgu Mureș, nu a putut veni astăzi (n.r.- Ladislau Boloni). Este foarte greu să ajungă cu mașina. E riscant. Dacă va pica cu toţi 3, atunci vom vedea. Nu încercăm să obţinem avantaje din acest contract. Contractul este până după Campionatul European, în caz că te califici. Este un obiectiv intermediar”, a mai spus Mihai Stoichiţă.

Ce facem dacă retrogradăm în urna a treia? Niciun selecţioner nu a fost demis. Nici pe Cosmin, nici pe Mirel. Ne-am fi dorit să continuăm la acel baraj cu Cosmin. Şi cu Mirel la fel.

Şi angajatorul şi angajatul vin cu pretenţii. Asta este pretenţia acum. Să nu retrogradăm din urna a doua. Şi dacă terminăm pe locul 3, dacă am avut ghinion şi nu a intrat, asta e,
Mihai Stoichiţă.