Primarul Iașiului îl desfiintează pe Cristea: ”Lasă-te! Stai și mănâncă semințe!”

Giosanu Catinca / 03.03.2021, 15:52
Primarul Iașiului îl desfiintează pe Cristea: ”Lasă-te! Stai și mănâncă semințe!”

După ce l-a demis pe Andrei Cristea, primarul din Iași, Mihai Chirica, a venit și cu explicații. Edilul s-a justificat pentru gestul pe care l-a făcut chiar în această dimineață.

Primarul Iașiului îl desfiintează pe Cristea

Andrei Cristea (36 de ani) a fost demis de pe banca moldovenilor. El a fost trimis înapoi pe teren după „ieşirile nepermise din ultima vreme”.

Comitetul Director întrunit miercuri dimineață la solicitarea primarului Mihai Chirica, la Primărie, a hotărât să aducă un nou antrenor la echipă, în locul lui Andrei Cristea, iar doi oficiali din Copou au fost sancționați.

Unul a plătit cu funcția – directorul de scouting Toni Heleșteanu, iar altul financiar. Este vorba despre președintele Ciprian Paraschiv. Acesta a fost sancționat pentru o perioadă de trei luni.

Ne trebuie un antrenor, suntem în lipsă de antrenor, lipsă de lider. Comitetul Director a propus să găsească în regim de urgență un antrenor la club. Tot Comitetul Director a decis demiterea lu Toni Heleșteanu pentru modul cum a constituit echipa în acest campionat, sancționarea președintelui Ciprian Paraschiv pentru trei luni. Comitetul Director își asumă acest interimat prin dublă semnătură pentru toate deciziile pe care le va la clubul până la final de sezon.”, a spus primarul Mihai Chirica.

Andrei Cristea i-a adresat jigniri arbitrului Radu Petrescu după ce acesta a decis eliminarea tehnicianului
Andrei Cristea i-a adresat jigniri arbitrului Radu Petrescu după ce acesta a decis eliminarea tehnicianului

”Lasă-te! Stai și mănâncă semințe!”

În ceea ce-l privește pe Andrei Cristea, care era antrenor-jucător, acesta se întoarce pe teren. Însă o va face doar în calitate de jucător!

După anunțarea deciziilor luate, primarul a explicat că „trebuiau luate măsuri de urgenţă, pentru că aşa cum merg lucrurile în acest moment ne ducem sigur în B”.

În primul rând ne-am gândit că echipei îi lipseşte un lider pe teren. Apoi, da, pentru ieşirile sale. Dacă eşti antrenor şi nu-ţi poţi stăpâni nervii mai bine te laşi, mergi în tribună şi mănânci seminţe. Am însărcinat Comitetul Director să ceară scuze mai multor oficiali.”, a subliniat primarul din Iași, Mihai Chirica, potrivit gsp.ro.