Primele disensiuni între Edi Iordănescu și Gigi Becali. Antrenorul a cerut, patronul a zis „Nu!”

Olteanu Ștefan / 18.09.2021, 18:11

Au apărut primele disensiuni la FCSB, între Edi Iordănescu și Gigi Becali. Antrenorul a mai cerut un transfer la echipă, însă finanțatorul roș-albaștrilor nu i-a respectat dorința. Iordănescu Jr. și-ar mai fi dorit un „număr 8” pentru a întări mijlocul. Becali a venit rapid cu argumente și i-a spus că postul respectiv este acoperit deja.

Edi Iordănescu, refuzat de Gigi Becali

Edi Iordănescu și-ar mai fi dorit un ultim transfer în această campanie de achiziții, însă răspunsul lui Gigi Becali l-a surprins. Tehnicianul consideră că echipa mai are în continuare nevoie de întăriri la mijlocul terenului și a cerut aducerea încă unui „număr 8”. Dorința nu i-a fost respectată de patron, care a venit însă cu câteva argumente. Potrivit digisport.ro, Gigi Becali nu va mai face niciun transfer la FCSB în această fereastră de mercato și i-a transmis lui Iordănescu Jr. că are pe cine să se bazeze pe poziția respectivă.

Adrian Șut (22 de ani) a revenit recent la FCSB și este unul dintre preferații lui Gigi Becali de la echipă. Șut a lipsit o lungă perioadă de pe gazon, însă la derby-ul cu Dinamo a fost trimis pe teren în ultimele 15 minute.
De asemenea, alți jucători pe care Gigi Becali îi mai vede evoluând în rolul de „număr 8” sunt Ovidiu Perianu (19 ani) și Alexandru Musi (17 ani), acesta din urmă fiind reprofilat de pe postul de atacant central.

Alexandru Musi, noua speranță din curtea FCSB. Ce spune Mihai Stoica de jucător.

Gigi Becali: „Adrian Șut va fi cel mai mare fotbalist al României!”

În sezonul trecut, Adrian Șut a evoluat 28 de meciuri în toate competițiile pentru FCSB. El a fost unul dintre cei mai apreciați jucători de pe lista de preferințe a lui Gigi Becali.
Din păcate, el s-a accidentat în duelul FCSB – CFR Cluj 1-1 din luna mai și a fost nevoit să se opereze în Italia la genunchiul drept.
Șut a revenit pe teren în derby-ul cu Dinamo din etapa trecută și este gata să se lupte din nou pentru postul de titular.

Cel mai mare fotbalist al României va fi Șut. O să vedeți! E cinci clase peste Pintilii. Vede jocul bine și pasează într-o fracțiune de secundă. E singurul jucător la care nu realizez unde o să paseze. El are soluție de pasă imediat, nu realizez soluția lui. E așa inteligent că vede într-o fracțiune de secundă jocul”, spunea Gigi Becali în vară, la PRO X.

750.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Șut, potrivit Transfermarkt.