Primele imagini cu hotelul de lux al lui Gigi Becali. Cum arată locul deschis de patronul FCSB la malul Mării Negre

Catinca Giosanu 18.06.2022, 16:22

Patronul Gigi Becali și-a inaugurat hotelul Inter din stațiunea Venus, pe care l-a cumpărat la licitație. Omul de afaceri este mândru tare de felul în care se prezintă locația de cinci stele. Cum arată acum fostul hotel Carmen.

Gigi Becali și-a inaugurat hotelul de lux

Finanțatorul celor de la FCSB a inaugurat în urmă cu câteva zile hotelul pe care l-a achiziționat la finalul anului trecut. Acesta fusese deținut de Interagro, grupul patronat de Ioan Niculae, finanțatorul Astrei.

Hotelul Inter din stațiunea Venus a fost scos la licitație în urmă cu doi ani. Între timp, el a fost renovat, iar acum e gata să primească turiști.

Cum arată hotelul pe care îl deține latifundiarul

De renovarea hotelului s-au ocupat fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora Becali Mincu, și soțul ei.

Milionarul din Pipera a spus încă de pe vremea când a achiziționat hotelul că îl va păstra pentru familie. Latifundiarul nu urmărește să facă profit de pe urma sa. Totuși, camerele pot fi rezervate de cei care sunt dornici să meargă la plajă, pe malul Mării Negre.

Hotelul lui Gigi Becali dispune de parcare, centru spa, salon de masaj, sală de fitness, servicii de cosmetică și tratamente faciale, roomservice, sală de conferințe.

Cazarea se poate face în camere camere duble, matrimoniale și apartamente.

Cât costă o cameră la hotelul lui Gigi Becali

Prețul unei camere de două persoane pornește de la 680 de lei pe noapte. Acesta poate crește până la 900 de lei, în funcție de perioada în care se dorește rezervarea.

Un apartament la hotelul lui Gigi Becali costă în jur de 1.400 de lei pe noapte în luna iunie. În iulie, prețul camerei de familie poate ajunge și la 2.200 de lei pe noapte.

”L-am luat pentru familie”

Latifundiarul a explicat, într-un interviu, că a cumpărat hotelul Inter pentru că Ioan Niculae se afla în spatele gratiilor în momentul în care imobilul a fost scos la licitație.

L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului.

Când vine omul de la pușcărie, îi spun am dat atâția bani, dă-mi atât ca să câștig și eu bani și dacă vrei, ia-l. Dacă nu vrea, ținem hotelul și gata.”, spunea Gigi Becali, în urmă cu câteva luni, potrivit Economica.net.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe