Decizie radicală a lui Cristi Borcea în cazul fostei soții. Ce lovitură îi pregătește fostul acționar al lui Dinamo

Moldoveanu Camelia / 14.05.2021, 15:19

Cristi Borcea a luat o decizie radicală în ceea ce o privește pe fosta soție. Cu toate că omul de afaceri a declarat că a avut și o să aibă grijă de femeile cu care are copii, se pare că Alina Vidican nu o să mai aibă parte de acest tratament. Logodna dintre fosta soție și Claude a pornit „potopul” în America.

Cristi Borcea a lăsat-o pe Alina Vidican fără afaceri

Alina Vidican nou iubit Claude
Alina Vidican în brațele noului logodnic

Ceva l-a supărat foarte tare pe Cristi Borcea, sau cel puțin asta dă de înțeles prin gestul său. Omul de afaceri și-a lichidat toate afacerile din America, afaceri în care Alina Vidican ocupa funcții de conducere. Potrivit wowbiz.ro, companiile la care a renunțat sunt: Acb USA Porperties Inc (după inițialele Alina Cristian Borcea), Acb USA LLC, Transpeco LLC (după numele companiei de butelii deținute de Borcea în România) și Aivid USA LLC.

Se pare că după ce a vândut apartamentul de 3 milioane de dolari în care a locuit Alina Vidican, Borcea o lăsat-o și fără firme. Locuința este situată pe malul oceanului și se cunoaște faptul că în acel loc se întâlneau cei doi când omul de afaceri era căsătorit cu Mihaela Borcea. Asta arată că fostul acționar de la Dinamo și-a lăsat fosta soție (Alina) să se descurce singură în America.

Cu ce s-a ales Alina Vidican după urma mariajului eșuat

În primul rând, comorile inestimabile sunt cei doi copii pe care Alina Vidican îi are cu Cristi Borcea. Pentru creșterea acestora, fostul acționar de la Dinamo scoate din conturi lunar 10.000, pensie alimentară.

Peste această sumă lunară, fosta doamnă Borcea a obținut de la fostul soț o vilă lângă Miami. Pentru a-și asigura un trai fără griji în America, omul de afaceri a mai trecut pe numele fostei soții și un restaurant de succes cu specific românesc și italian. Afacerea de care se bucură Alina se află tot în Hollywood.

Cristi Borcea și-a dat „binecuvântarea”

Se zvonește în presă că Alina Vidican i-a cerut „binecuvântarea” lui Cristi Borcea înainte să accepte logodna cu actualul iubit. Dacă lucrurile chiar au stat așa sau nu, asta doar ei știu. Cu toate acestea, lichidarea firmelor în care cei doi erau parteneri este un lucru care dă foarte mult de gândit.

Poate că fostul finanțator de la Dinamo nu se bucură foarte tare pentru fosta lui iubită, însă mama acesteia este pe culmile fericirii. Dispărută de pe rețelele de socializare, Alina Vidican și-a anunțat noul început în viață prin intermediul contului de Facebook al mamei sale. Pe platforma de socializare au apărut poze cu Alina si Claude, un milionar cu origini braziliene.

Bărbatul frumos și bogat, pe care Mariana Vidican îl numește „fiul meu” este un om destul de misterios. Se pare că și el, pe modelul actualei logodnice, duce o viață discretă pe pământul american.