Primele probleme pentru Deian Sorescu? Pintilii avertizează: „Crețu l-a suplinit mai bine. Aici nu te așteaptă nimeni”

Gabriel-Alexandru Ioniță 22.01.2023, 23:20
Primele probleme pentru Deian Sorescu? Pintilii avertizează: „Crețu l-a suplinit mai bine. Aici nu te așteaptă nimeni”

Deian Sorescu a fost înlocuit de Mihai Pintilii cu Valentin Crețu la pauza meciului cu Hermannstadt, câștigat de FCSB în deplasare cu 1-0 în etapa cu numărul 22 din Superligă. La finalul partidei, antrenorul „de facto” al roș-albaștrilor a explicat de ce a luat această decizie.

Mihai Pintilii, avertisment voalat pentru Deian Sorescu: „Aici nu te așteaptă nimeni”

Pintilii a dat de înțeles că Sorescu mai are nevoie de timp pentru a se acomoda. În plus, el a apreciat că Valentin Crețu a făcut o treabă mai bună în repriza a doua în flancul drept al apărării. Nu în ultimul rând, fostul mijlocaș defensiv a lansat și un avertisment voalat către Deian Sorescu. Concret, l-a pus pe acesta la curent cu faptul că la FCSB nu există foarte multă răbdare.

„Nu am voie normal să vin (n.r. la flash-interviu), nu vin din proprie inițiativă, să nu zică cineva… Mă bucur că am luat cele trei puncte. Meritul este al jucătorilor, doar al lor. Asta înseamnă să ai și bancă puternică. Important e tot lotul. Ceilalți care nu prind lotul trebuie să muncească. Mă bucur mai ales pentru cei care au intrat de pe bancă.

Lui Sorescu îi mai trebuie și puțin timp de acomodare. Vali Crețu l-a suplinit și mai bine. Aici nu te așteaptă nimeni. Mă bucur că băieții înțeleg asta. Omrani a intrat, a dat gol, poate să fie rezervă iar. Sunt jucători cărora încă le mai trebuie ritm. E primul meci, ne bucurăm pentru cele trei puncte. Mă aștept de la ei să joace fotbal de plăcere. Coman este pe drumul cel bun, trebuie răbdare cu el. Este un jucător de echipă națională, s-a pregătit în primii 3 după părerea mea în acest cantonament. Să le dau două zile libere, să ne liniștim puțin. Am luat 3 puncte? E toată lumea mulțumită? Nu mai contează cum am jucat.

A vorbit din nou despre scandalul licenței PRO

(n.r. legat de scandalul licenței PRO) Nimic nu mai zic. Niciodată nu au încercat să vorbească cu mine. Îi las în pace, îmi văd de drumul meu, o iau treptat. O să am discuții numai când o să merg la cursul pentru carnet, nu am prietenie cu el (n.r. cu Lucian Burchel). Dacă el își face nume cu numele meu… Mă bucur că pot să îl fac și pe el cunoscut cu numele meu. Să îmi dea 3 ani, 4 ani (n.r. suspendare). Ce facem? Suntem legați de scaune? Să mă suspende cât poate el cel mai mult. Nu am ce să vorbesc cu niște oameni care vor doar răul în țara asta. Am jucat pentru echipa națională, măcar bun simț să ai”, a spus Mihai Pintilii la finalul meciului de la Sibiu.

Urmăriți Playsport.ro și pe