Primul semn că Dan Petrescu va refuza naționala. Face deja planuri cu CFR Cluj

Bordei Radu / 08.12.2021, 23:12
Primul semn că Dan Petrescu va refuza naționala. Face deja planuri cu CFR Cluj

Devine tot mai evident că Dan Petrescu va refuza echipa națională. Antrenorul a recunoscut că a fost ofertat de conducerea Federației, dar șansele ca acesta să ajungă pe banca selecționatei României, sunt destul de slabe. Mai ales că patronul Neluțu Varga nu dorește să renunțe la antrenorul pentru care a insistat să revină la echipă. 

Dan Petrescu pare și el resemnat că nu va ajunge nici de această dată pe banca naționalei României. De altfel, antrenorul și-a anunțat deja planurile de viitor, la conferința de presă de dinaintea ultimei partide din Conference League.

Este clar că Dan Petrescu va refuza naționala. „Bursucul” și-a anunțat deja planurile pentru anul viitor. Toate se leagă de CFR Cluj

Chiar dacă CFR nu mai are nicio șansă să meargă în primăvara europeană, Dan Petrescu se gândește deja la viitor. Mai ales că are, în continuare, sprijinul total al patronului campioanei României. 

La anul nu putem avea decât un obiectiv. Trebuie să câștigăm titlul, altceva nu contează. În paralel va trebui să construim o echipă puternică, pentru Europa. Nu va fi ușor, nici pentru CFR și nici pentru altă echipă din România, anunță Petrescu.

Chiar dacă pare departe de postul de selecționer, Dan Petrescu face o analiză dură a fotbalului românesc. Rezultatele slabe din Conference League nu îl surprind pe tehnicianul campioanei.

Noi mergem cu Dacia, ceilalți cu Mercedes. Asta este realitatea, nu este plăcut, dar asta este. Așa suntem noi la fotbal. Cum putem să facem față? Cum să bați cu Dacia pe ăla cu Mercedes. Jucătorii români nu mai joacă la nivel mare. Anglia are cel mai bun campionat și noi nu ne apropiem. Nici măcar în liga a doua, este Pușcaș, dar cam atât, concluzionat antrenorul CFR-ului

Adrian Mutu, așteptat pe banca naționalei

Numele lui Adrian Mutu ca posibil selecționer al naționalei României a tot fost vehiculat în ultima perioadă. Briliantul” a fost recent în Ungaria, pentru a discuta cu șefii celor de la Kisvarda, însă recunoaște că nu a luat încă o decizie pentru că așteaptă decizia celor de la FRF în privința noului selecționer. Anunțul s-ar putea face după ce Petrescu va oferi răspunsul oficial, pe 20 decembrie.

Contează și interesul naționalei. E o onoare să fiu pe această listă. Am posibilitatea de a alege în liniște. Am trecut prin anumite experiențe și trebuie să fiu atent în viitor. E ceva diferit între a antrena o echipă de club și a fi selecționer, a declarat Adrian Mutu,