Problema secretă a lui Dan Petrescu care a ieșit la iveală abia acum. Ce fobie are antrenorul campioanei

Giosanu Catinca 08.08.2022, 16:37
Problema secretă a lui Dan Petrescu care a ieșit la iveală abia acum. Ce fobie are antrenorul campioanei

CFR Cluj s-a impus în fața celor de la Chindia Târgoviște cu scorul de 2-0, în etapa cu numărul patru din Liga 1. Mihai Stoica a făcut o dezvăluire fabuloasă după meci. Managerul roș-albaștrilor a vorbit despre problemele neștiute ale lui Dan Petrescu. Ce fobie are antrenorul celor de la CFR Cluj și cum scapă de atacurile de panică.

Dan Petrescu, dat de gol de Mihai Stoica

Managerul general al roș-albaștrilor a povestit ce eforturi făcea antrenorul campioanei CFR Cluj atunci când mergea în cantoament în Austria.

Reprezentantul clubului FCSB a rupt tăcerea după ce a văzut că ardelenii nu au trimis niciun antrenor la interviurile de după meci, pe motiv că echipa ar fi fost pe cale să piardă avionul.

”Nu ştiu câtă lume ştie asta”

Meme Stoica a explicat că la un moment dat s-a amuzat teribil pe seama fobiei lui Dan Petrescu. Tehnicianul român a fost nevoit să zboare vreme de 16 ore pentru a ajunge în Rusia. La acel moment antrenorul se pregătea să preia echipa Kuban Krasnodar și din cauza distanței foarte mari nu s-a putut deplasa cu mașina.

Eu zic să-i daţi nişte circumstanţe atenuante, pentru că a fost Turcia, au jucat (n.r. – cu Şahtior Soligorsk în prima manşă a turului III preliminar Conference League). Au venit, au stat numai prin cantonament.

Prea multe meciuri, el are şi o fobie de avion. Nu ştiu câtă lume ştie asta. Am lucrat cu el şi ştiu că e un factor de stres suplimentar. De foarte multe ori când mergeam în cantoament în Austria, el venea cu maşina numai ca să scape de un zbor. Chiar râdeam de el.”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe