Probleme cu legea pentru Cristiano Ronaldo. A încercat să păcălească statul și acum trebuie să-și demoleze casa

Moldoveanu Camelia / 30.10.2021, 07:49
Probleme cu legea pentru Cristiano Ronaldo. A încercat să păcălească statul și acum trebuie să-și demoleze casa

Lovitură dură pentru Cristiano Ronaldo. Starul portughez este nevoit să demoleze o parte din casa de 2,7 milioane de euro din țara natală. Se pare că acesta a construit un teren de tenis și o anexă fără să ceară autorizația autorităților locale. Vestea vine după ce fotbalistul de la Manchester United și-a modificat casa din Lisabona pentru că nu avea avizele necesare.

Conacul din Geres, o locație din Nordul Portugaliei, a fost construit ilegal. Se pare că starul și-a făcut un obicei din a încălca legea în acest mod.

Cristiano Ronaldo are termen până în martie să demoleze

Încă o ilegalitate realizată de Cristiano Ronaldo în domeniul imobiliarelor a ieșit la suprafață. Manuel Tibo, primarul din acea zonă, a fost nevoit să recunoască faptul că starul portughez s-a întins mai mult decât i-a permis „plapuma”, adică autorizația.

Cristiano Ronaldo ne-a prezentat un proiect spre aprobare și a ajuns să construiască o proprietate care a fost aprobată ulterior, dar a construit și în afara zonei permise și, deși nu este nimic semnificativ, este ilegal . Din acest motiv, în urmă cu câteva zile a primit o notificare de demolare a acestei zone a conacului.”, a explicat primarul.

Conacul lui Ronaldo este situat lângă râul Cavado și lângă zona balneară Geres. În trecut s-a zvonit că noul proprietar al imobilului ai di Pep, fostul coleg al lui CR7 de la Real Madrid. Cu toate acestea, în acte apare încă fotbalistul celor de la Manchester United. Astfel, Cristiano Ronaldo trebuie să demoleze o anexă și terenul de tenis până în luna martie.

Cadou de 124.000 de euro pentru Georgina

Cristiano Ronaldo este îndrăgostit până peste cap de Georgina Rodrigues, femeia alături de care are o fetiță și cea care se îngrijește de ceilalți copii ai lui. Femeia este una dintre cele mai urmărite persoane din Spania pe rețelele de socializare și câștigă sume colosale din reclame și pictoriale. Bineînțeles că relația cu fotbalistul celor de la Manchester United îi aduce un capital consistent de imagine.

Georgina și Cristiano au o relație urmărită cu foarte mult interes de oameni din întreaga lume. Recent, modelul spaniol a postat pe Instagram o fotografie în care le arată urmăritorilor ce surpriză scumpă i-a făcut fotbalistul. Starul portughez a cheltuit 124.000 de euro pentru o cutie de bijuterii. Nu, nu este vorba despre una de dimensiuni normale, ci una uriașă care poate fi transportată în călătorii. Cutia aparține cunoscutului brand Luis Vuitton și a venit însoțită cu alte două serviete tot pentru bijuterii.