Probleme de sănătate pentru CTP. Gazetarul concediat de Digi 24 și-a ascuns dificultățile multă vreme

Giosanu Catinca / 10.06.2022, 09:45
Probleme de sănătate pentru CTP. Gazetarul concediat de Digi 24 și-a ascuns dificultățile multă vreme

Cristian Tudor Popescu a făcut o dezvăluire uimitoare. Controversatul jurnalist a recunoscut că se confruntă cu probleme de sănătate. Gazetarul s-a dat de gol în momentul în care a analizat o partidă de tenis pe care Andy Murray a disputat-o în urmă cu doi ani. Afecțiunea de care suferă jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu, dezvăluiri colosale

Cristian Tudor Popescu a povestit, într-o postare pe Facebook, că are un șold aritifical. Gazetarul a făcut această dezvăluire în contextul unui meci de tenis susținut de Andy Murray. Britanicul are un șold artificial, iar CTP a declarat că înțelegere perfect ce simte tenismenul.

Știu ce simți când ai un șold artificial și joci tenis – am și eu unul. Dar să fii Sir Andy Murray, să ai 33 de ani, să joci pe cea mai mare arenă de tenis din lume, pustie, preț de 5 ceasuri, împotriva unui japonez cu 9 ani mai tânăr, un stângaci mânaci, iute și veninos ca o mamba, să fii condus cu 2-0 la seturi, să reziști unei căruțe de mingi de break și uneia de meci și să câștigi 7-5 în setul 5, cu un șold de metal – asta nu pot nici să-mi imaginez cum e.”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă CTP

Cunoscutul gazetar a sesizat că Andy ofta la finalul meciului și spune că jucătorul nu își mai simțea deloc degetele. Jurnalistul spune că jucătorul de tenis a depus mari eforturi pentru a nu ceda în fața japonezului care este cu 9 ani mai tânăr decât el.

Andy ofta după meci că nu-și mai simte degetele de la picioare și că-l doare tot corpul, pe care brave heart al scoțianului l-a dus dincolo de limite. Unii numesc asta voință. Eu i-aș spune umilință – tăria umilinței.

Nu știu dacă Andy Murray e credincios. Dar are cu siguranță un Dumnezeu, și acela e Tenisul. În fața Dumnezeului-Tenis, Andy și-a arătat iubirea luptând umil în turul 1, cu un jucător clasat pe locul 49, pentru a fi din nou în catedrala Arthur Ashe , unde cândva a ridicat trofeul spre cer și acum a expediat la sfârșit patru mingi în cele patru zări ale tribunelor goale…”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Digi 24 l-a concediat pe Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a fost dat afară de la Digi24. Jurnalistul a anunțat pe rețelele de socializare că a fost concediat. El a spus, totodată, că nu are de gând să se îndrepte către o altă televiziune.

Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala.

Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat.

Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu.”, a transmis CTP.